Galatasaray cephesinde transfer hamleleri devam ediyor! Aslan resti çekti! Kararınızı verin yoksa..

Sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenen Ramos'un yeni adresi ve detaylar hakkında taraftarlar ve futbolseverler büyük bir heyecan içinde. Resmi açıklamanın gelmesiyle birlikte, Ramos'un hangi takıma transfer olduğu kesinleşecek. işte detaylar...

Galatasaray cephesinde transfer hamleleri devam ediyor! Aslan resti çekti! Kararınızı verin yoksa..

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında yarın akşam Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Galatasaray, transfer gündemindeki önemli isimlerden Sergio Ramos'un durumunu merakla bekliyor. Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi eleyerek gruplara kalan Galatasaray, İspanyol futbol yıldızından gelecek cevabı beklerken, son dakika haberlerine göre Ramos'un transferi için Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad ile anlaşma oldukça yakın.

 

Ünlü gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre, Sergio Ramos'un Al-Ittihad'a transferi için görüşmeler son aşamada. İspanyol stoper, kısa süre içinde Arap ekibine imza atabilir. Bu gelişme, Galatasaray taraftarlarını üzebilir.

Mynet'in aktardığı bilgilere göre, Galatasaray, Sergio Ramos'a yıllık 7.5 milyon euro teklif etmişti. Ancak transferde son dakika sürprizi yaşandı. Ramos'un menajeri Rene Ramos, ekstra komisyon ve para talebinde bulunarak anlaşmanın gerçekleşmesini engelledi.

Galatasaray cephesinde transfer hamleleri devam ediyor! Aslan resti çekti! Kararınızı verin yoksa.. - Resim : 2

Sarı-kırmızılı kulüp yönetimi, Ramos'a son bir teklifte bulunarak, "2 Eylül'e kadar kararınızı verin. Teklifimizde değişikliğe gitmeyeceğiz. Kabul ederseniz, 2 Eylül'e kadar imzaları atarız. Aksi takdirde başka bir oyuncu transferi yapacağız" şeklinde rest çekti.

Sergio Ramos'un Arap ekibine imza atması durumunda, Galatasaray transfer çalışmalarına yeni bir yön verebilir. Takipçiler, Ramos'un son kararını merakla bekliyor.