GALATASARAY BU İSİMLE LİGE DAMGASINI VURACAK! 47 gol 31 asist! Ön libero değil adeta gol makinesi: Erden Timur bu işi biliyor hayırlı olsun

Galatasaray, transfer sezonundaki heyecanını artırarak devam ettiriyor. Başarılı transferlerle futbol gündemini meşgul eden sarı-kırmızılı takım, yeni bir transfer hamlesiyle daha dikkatleri üzerine çekti. Kulüp içindeki aktif çabalar ve sportif direktör Erden Timur'un önderliğinde, kaliteli ve yıldız oyuncular kadroya katılıyor.

GALATASARAY BU İSİMLE LİGE DAMGASINI VURACAK! 47 gol 31 asist! Ön libero değil adeta gol makinesi: Erden Timur bu işi biliyor hayırlı olsun

Transfer sezonunda birbirinden kaliteli oyuncuları kadrosuna dahil eden Galatasaray'ın ilgisi o topçuda. Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen sarı kırmızılılar hiçbir başarıyı kaçırmak istemiyor. Transferleriyle gündeme gelen cimbomlular bu isimle Süper Lig'de büyük ses getirecek. Gol makinası için çalışmalar sürüyor.

YENİ TRANSFERİ DUYURDU

Transfer sezonunda başarılara imza atan Galatasaray yeni hedefini paylaştı. Transferleriyle sık sık gündeme gelen Galatasaray, bir gol makinesini daha kadrosuna katmayı hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar hedefleyen Erden Timur, orta saha için takımın gücüne güç katacak o yıldız ile görüşmelere başladı.

Lucas Torreira harikalar yaratacağı düşünülen Arsenal'in Brezilya asıllı İtalyan futbolcusu ile anlaşma yolunda yeni adımlar atılıyor. Arteta'nın yeni sezonda gizli hamlesi olarak görülen yıldız oyuncu Galatasaray'ın hedefinde yer alıyor. Hamle oyuncusu olan Jorginho'nun sezon sonuyla birlikte bitecek kontratı Galatasaray'ın önünü açıyor.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DEV HAMLE

Yıldız oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle Arsenal'den bonservissiz bir transferine dair iddialar gündemde yerini alıyor. Bu durum ise yıldız futbolcu Jorginho'yu isteyen diğer takımlar için büyük bir fırsat haline geliyor.

Kariyerinde ise Napoli ve Chelsea'da forma terleten Jorginho için Galatasaray yolu açık görünüyor. Son yaptığı transferler ile camiada büyük ses getiren cimbomlular bu transfer ile şampiyonluk iddiaları daha da güçlenecek.

GALATASARAY BU İSİMLE LİGE DAMGASINI VURACAK! 47 gol 31 asist! Ön libero değil adeta gol makinesi: Erden Timur bu işi biliyor hayırlı olsun - Resim : 1

YILIN FUTBOLCUSU

Kariyerinde büyük başarılara imza atan Jorginho, yeni sezonda nasıl bir yol çizeceği merak konusu oldu. Napoli ve Chelsea'da büyük başarılara imza atan 31 yaşındaki İtalyan orta saha, yeni sezon için geldiği Arsenal'de istenilen performansı sağlayamadı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için transfer arayışında olduğu günlerde yıldız futbolcuya dair gelişmeler aktarılıyor.

İkna aşamasında olan futbolcu kariyeri boyunca birçok başarıya imza atarken İtalyan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu da yaşamayı başardı. 2021 yılında UEFA tarafından yılın futbolcusu olarak kariyerinde harika bir başarı bulunuyor. Günümüze kadar 47 kez topu filelerle buluşturan İtalyan isim, 31 kez de topun filelerle buluşmasında yardımcı oldu.

Etiketler: Galataasaray