Galatasaray Aradığı Orta Sahayı Rangers’ta Buldu!

Transfer bekleyişinde olan Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Kadrosunu yeni sezon öncesi güçlendirmeye çalışan sarı kırmızılı ekibin, Rangers forması giyen orta saha oyuncusu Glen Kamara ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Galatasaray Aradığı Orta Sahayı Rangers’ta Buldu!

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala takımlar yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Yapılan gözlemler, mali hesaplamalar, pozisyonlarda hocaların tespit ettiği eksiklik, taraftarların talepleri gibi birçok etkenle birlikte kadrosuna yeni isimleri eklemek üzere harekete geçen takımlar, şu ana kadar birçok hamlede bulunarak kadrolarını şekillendirmeye başladı. Son olarak orta sahasını Sergio Oliveira ile güçlendiren Galatasaray’ın, orta sahaya daha fazla takviye sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Galatasaray, bu kez de Rangers forması giyen orta saha oyuncusu Glen Kamara’yı radarına aldı.

Galatasaray’ın Radarındaki Orta Saha: Glen Kamara

Galatasaray Aradığı Orta Sahayı Rangers’ta Buldu! - Resim : 1

İngiliz basınında Galatasaray’ın, Rangers’ın orta saha oyuncusu Glen Kamara ile ilgilendiği yazıldı. Ayrıca 26 yaşındaki futbolcu için Galatasaray dışında Brighton, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt ve Marsilya gibi kulüplerin de devrede olduğu bilgisi verildi. Diğer taraftan, geçtiğimiz günlerde orta sahasından Joe Aribo’yu Southampton’a gönderen Rangers’ın ise Glen Kamara’yı satmaya sıcak bakmadığı belirtildi. Güncel olarak değeri 7,5 milyon Euro olan 26 yaşındaki Glen Kamara’nın, İskoç ekibi Rangers ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Glen Kamara, geride bıraktığımız sezonda Rangers forması ile 52 maça çıktı ve bu süreçte 4 gol 5 asistle takımına katkı sağladı.

Glen Kamara Kimdir, Hangi Takımlarda Oynadı?

Galatasaray taraftarlarının transfer söylentilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte yoğun şekilde araştırmaya başladığı Glen Kamara, 28 Ekim 1995 Finlandiya doğumlu. 183 cm boyundaki orta saha oyuncusu, Finlandiya milli takımının da formasını terletiyor. Merkez orta sahada görev yapan 26 yaşındaki Kamara, futbola 2012 yılında Southend U18 ile başladı ve ardından Arsenal U18 forması giydi. 2106 yılında yeniden Southend United’a dönen Kamara, bir kez daha Arsenal’e dönüş taptıktan sonra, 2017 yılında Colchester United formasını giydi ve yeniden Arsenal U23 takımına dönüş yaptı. Bu süreçte Arsenal’in alt yaş takımlarından kiralık olarak başka takımlara gönderilen Kamara, 2018 yılında Dundee FC’ye ve 2019 yılında da Glasgow Rangers’a transfer oldu.

Etiketler: galatasaray, Glen Kamara