Gaddar dizisindeki Rüzgâr kimdir? Gaddar dizisindeki Rüzgâr'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Fatih Berk Şahin, 2004 doğumlu genç bir oyuncudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Geçen Yaz, Yalancı, Hakim ve Sarmaşık Zamanı gibi yapımlarda rol almıştır. Şimdi ise Gaddar dizisinde Rüzgâr karakterini canlandırmaktadır.

Gaddar dizisindeki Rüzgâr kimdir? Gaddar dizisindeki Rüzgâr'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Tiyatro, sinema ve dizi sektöründe adından söz ettiren genç yeteneklerden biri olan Fatih Berk Şahin, son olarak Gaddar dizisinde Rüzgâr karakterine hayat vermektedir. Peki, Fatih Berk Şahin kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, hangi dizilerde oynamıştır? İşte, Fatih Berk Şahin hakkında merak edilenler…

Fatih Berk Şahin Kimdir?

Fatih Berk Şahin, 2004 yılında İstanbul’da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Icon Talent Ajansa kayıtlı olan Fatih Berk Şahin, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2021 yılından itibaren Seyyar, Geçen Yaz, Yalancı, Hakim ve Sarmaşık Zamanı gibi film ve dizilerde rol almıştır1234.

Fatih Berk Şahin’in Oynadığı Diziler ve Filmler

Fatih Berk Şahin, oyunculuk kariyerine 2021 yılında Netflix platformunda yayınlanan Geçen Yaz isimli gençlik filmi ile başlamıştır. Filmde 16 yaşındaki Deniz karakterini canlandırmıştır2. Filmde sevgilisi Aslı’yı ise Ece Çeşmioğlu oynamıştır. Filmde ayrıca Kubilay Tunçer, Enver Ceylan, Halit Özgür Sarı ve Aslıhan Malbora gibi isimler de yer almıştır.

Gaddar dizisindeki Rüzgâr kimdir? Gaddar dizisindeki Rüzgâr'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Fatih Berk Şahin, 2021 yılında Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisinde de rol almıştır. Dizide Salih Bademci’nin hayat verdiği Mehmet Emir karakterinin oğlu Gürsoy’u oynamıştır.

Fatih Berk Şahin, 2022 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Hakim dizisinde de yer almıştır. Dizide Ozan karakterini canlandırmıştır. Dizide ayrıca Burak Deniz, Hande Erçel, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nur Fettahoğlu gibi isimler de rol almıştır.

Fatih Berk Şahin, 2023 yılında ise Gaddar dizisinde Rüzgâr karakterine hayat vermektedir.

Fatih Berk Şahin’in Kişisel Hayatı

Fatih Berk Şahin, güleryüzlü ve yakışıklı kimliği ile tanınmaktadır. Ayrıca çok iyi resim yapma yeteneğine de sahiptir. Genellikle son dönemde kendisine geleceğin Tarık Akan’ı gibi yakıştırmalar yapılmaktadır2. Fatih Berk Şahin, Instagram hesabını @fatihberksahin ismi ile kullanmaktadır. Genç oyuncunun takipçi sayısı 14 bin civarındadır. Her geçen gün hayran sayısı artmaya devam etmektedir2.

Fatih Berk Şahin’in sevgilisi olup olmadığı ise merak konusudur. Ancak genç oyuncu bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştır. Fatih Berk Şahin, oyunculuk kariyerine odaklanmış görünmektedir.

Gaddar dizisindeki Rüzgâr kimdir? Gaddar dizisindeki Rüzgâr'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2
Fatih Berk Şahin kimdir?

Fatih Berk Şahin, 2004 doğumlu genç bir oyuncudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Geçen Yaz, Yalancı, Hakim ve Sarmaşık Zamanı gibi yapımlarda rol almıştır.

Fatih Berk Şahin kaç yaşındadır?

Fatih Berk Şahin, 2023 yılı itibariyle 19 yaşındadır.

Fatih Berk Şahin nerelidir?

Fatih Berk Şahin, İstanbul doğumludur. Aslen nereli olduğu ise bilinmemektedir.

Fatih Berk Şahin hangi dizilerde oynamıştır?

Fatih Berk Şahin, Seyyar, Geçen Yaz, Yalancı, Hakim ve Sarmaşık Zamanı gibi film ve dizilerde rol almıştır. Şu anda Gaddar dizisinde Rüzgâr karakterini canlandırmaktadır.

Fatih Berk Şahin’in sevgilisi var mı?

Fatih Berk Şahin’in sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Genç oyuncu bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştır.