Gaddar dizisindeki Müdür kimdir? Gaddar dizisindeki Müdür'ü kim oynuyor gerçek adı ne?

Onur Saylak, Türk yönetmen, senarist ve oyuncu. Gaddar dizisindeki “Müdür” rolüyle dikkat çeken Saylak, aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama alanında öğretim görevlisi. Saylak’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Gaddar dizisindeki Müdür kimdir? Gaddar dizisindeki Müdür'ü kim oynuyor gerçek adı ne?

Gaddar, Fox tv ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'un üstlendiği dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri de "Müdür". Dizinin en önemli karakterlerinden biri de “Müdür” lakaplı Onur Saylak. Peki, Onur Saylak kimdir? İşte, Onur Saylak’ın biyografisi…

Onur Saylak’ın hayatı

Onur Saylak, 12 Mayıs 1977 tarihinde Ankara’da doğdu. Küçüklüğü Aydın, Kuşadası’nda geçti. Üniversitede ilk olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünde eğitim gördü. Oradan ayrılarak şansını farklı bir alan olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde denedi. Bu arada üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa başladı. Amatör tiyatro oyunlarında yer aldı. Bundan sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü kazandı. Hemen kabul gördü ve kendini tamamen oyunculuğa odakladı.

Gaddar dizisindeki Müdür kimdir? Gaddar dizisindeki Müdür'ü kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Onur Saylak’ın kariyeri

Bilkent Üniversitesinde eğitim gördüğü süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrolarında Ghetto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında ve Bilkent Tiyatrosunda Nâzım Hikmet’in Her Şeye Rağmen adlı oyunu da dahil birkaç tiyatro oyununda yer aldı. Sesinin şarkı söylemeye uygun olmasından dolayı üniversite korosunda yer aldı ve müzikal tiyatro ile ilgilendi. Bazı tiyatro oyunları için şarkı sözleri yazdı. 2003 yılında TRT 2’de Hadi Gidelim isimli gençlik programını sundu. Hisarbuselik dizisinde “Çetin” isimli karakteri canlandırdı. Kod Adı dizisiyle izleyici kitlesini genişletti. Ayrıca TED Kolejinde tiyatro yönetmeni olarak çalıştı.

Sinema dünyasına 2008 yılında 15. Altın Koza Film Festivali kapsamında ilk kez gösterime giren ve aynı zamanda En İyi Film Ödülü’nü kazanan Sonbahar adlı sinema filmiyle adım attı. Daha sonra Güz Sancısı filminde rol aldı. 2009 yılında Nesli Çölgeçen’in yönettiği, Yılmaz Güney Özel Ödülü alan Denizden Gelen filminde başrolde oynadı. 2015 yılında “b.i.t arts” adında şirket kurup film sektörüne giriş yaptı. Aynı yıl, ilk yönetmenlik deneyimi olan Orman adlı kısa filmde eşi Tuba Büyüküstün de rol aldı.

Gaddar dizisindeki Müdür kimdir? Gaddar dizisindeki Müdür'ü kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2

Onur Saylak, televizyon dizilerinde de başarılı performanslar sergiledi. 2010 yılında başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin’in bulunduğu Gönülçelen adlı dizide oynadı. 2013 yılında yönetmenliğini Zeynep Dadak ve Merve Kayan’ın yaptığı Mavi Dalga adlı sinema filminde Ayris Alptekin, Barış Hacıhan, Hazal Kaya ile birlikte oynadı. Bu film 50. Antalya Film Şenliğinde En iyi senaryo ve En iyi kurgu ödülünü aldı. 2014 yılında Hayat Ağacı adlı dizide Kenan Bal, Ayşe Tunaboylu, Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Özge Özberk, Tolga Güleç, Beyza Şekerci ile birlikte oynadı. Aynı yıl, Rüzgarın Hatıraları adlı sinema filmimde Murat Daltaban, Mustafa Uğurlu, Tuba Büyüküstün, Ebru Özkan ile birlikte oynadı. 2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya başlayan Hatırla Gönül adlı dizide Engin Öztürk, Gökçe Bahadır ve Selen Öztürk birlikte rol aldı. 2016 yılında Ekim ayında Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinin yönetmenliğini Taylan Biraderler yaparken baş rollerde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Baki Davrak, Senan Kara, Hakan Salınmış, Şebnem Hassanisoughi oynamıştır. 2018 yılının Nisan ayında Puhutv’de yayınlanmaya başlayan senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet dizisinin yönetmenliğini Onur Saylak yaparken, başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur paylaştı. 2023 yılında ise Gaddar dizisinde “Müdür” rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Onur Saylak’ın özel hayatı

Onur Saylak, ilk evliliğini senarist Filiz Alpgezmen ile yaptı. 1,5 yıl evli kaldıktan sonra 2011 yılında boşandı. Onur Saylak, 28 Temmuz 2011 tarihinde Paris, Fransa’da kendisi gibi oyuncu olan Tuba Büyüküstün ile evlendi. 19 Ocak 2012 tarihinde Toprak, Maya adlarında ikiz kızları oldu. 5 Haziran 2017 tarihinde tek celsede boşandılar.

Etiketler: onur saylak, foxtv, kimdir, gaddar