Gaddar dizisindeki Aydan kimdir? Gaddar dizisindeki Aydan'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Sümeyye Aydoğan, Türk oyuncu ve şarkıcı. Gaddar dizisindeki “Aydan” rolüyle dikkat çeken Aydoğan, aynı zamanda tiyatro oyuncusu. Peki, Gaddar dizisindeki Aydan kimdir? Gaddar dizisindeki Aydan'ı kim oynuyor gerçek adı ne? Sümeyye Aydoğan’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Gaddar dizisindeki Aydan kimdir? Gaddar dizisindeki Aydan'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Sümeyye Aydoğan, Gaddar dizisindeki Aydan rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan genç ve yetenekli bir oyuncu. Peki, Sümeyye Aydoğan kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Sümeyye Aydoğan’ın biyografisi ve merak edilenleri…

Sümeyye Aydoğan’ın hayatı

Sümeyye Aydoğan, 2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aydın ve Edirneli olan ailesi aslen Arnavut kökenlidir. Oyunculuk hayaliyle büyüyen Sümeyye Aydoğan, 2021 yılında Talento Menajerlik ile anlaştı ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Aynı yıl, Kahraman Babam dizisinde Menekşe karakterini canlandırarak ilk dizi deneyimini yaşadı. Daha sonra Geçen Yaz filminde Oya, Sadakatsiz dizisinde Ceren, Akif filminde ve Taçsız Prenses dizisinde Yağmur rollerini üstlendi. 2022 yılında Duy Beni dizisinde Melisa karakterine hayat verdi. 2023 yılında ise Gaddar dizisinde Aydan rolüyle izleyici karşısına çıktı. Gaddar dizisinde, Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli gibi ünlü oyuncularla birlikte çalışma fırsatı buldu.

Gaddar dizisindeki Aydan kimdir? Gaddar dizisindeki Aydan'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Sümeyye Aydoğan’ın kariyeri

Sümeyye Aydoğan, oyunculuk kariyerine 2021 yılında Kahraman Babam dizisiyle başladı. Bu dizide Menekşe karakterini canlandırdı. Aynı yıl Geçen Yaz adlı sinema filminde Oya rolünü üstlendi. 2021-2022 yılları arasında Sadakatsiz dizisinde Ceren karakterine hayat verdi. 2022 yılında Akif adlı sinema filminde ve Duy Beni adlı dizide Melisa rolünü oynadı. 2023 yılında ise Gaddar dizisinde Aydan karakterini canlandırmaya başladı. Bu rolüyle hem komik hem de duygusal sahnelerde başarılı bir performans sergiledi.

Sümeyye Aydoğan’ın Rol Aldığı Diziler ve Filmler

Sümeyye Aydoğan, kısa sürede pek çok dizi ve filmde rol alarak kendini kanıtlamış bir oyuncudur. İşte Sümeyye Aydoğan’ın rol aldığı diziler ve filmler:

Gaddar (Aydan, TV Dizisi 2023)
Magarsus (TV Dizisi 2023)
Taçsız Prenses (Yağmur, TV Dizisi 2023)
Akif (Sinema Filmi 2022)
Duy Beni (Melisa, TV Dizisi 2022)
Sadakatsiz (Ceren, TV Dizisi 2021-2022)
Geçen Yaz (Oya, Sinema Filmi 2021)
Kahraman Babam / Kırmızı Kamyon (Menekşe, TV Dizisi 2021)

Gaddar dizisindeki Aydan kimdir? Gaddar dizisindeki Aydan'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2
Sümeyye Aydoğan nereli?

Sümeyye Aydoğan, İstanbul doğumludur. Ailesi Aydın ve Edirne’dendir. Aslen Arnavut kökenlidir.

Sümeyye Aydoğan kaç yaşında?

Sümeyye Aydoğan, 2 Nisan 1999 doğumlu olup, 24 yaşındadır.

Sümeyye Aydoğan’ın boyu ve kilosu ne?

Sümeyye Aydoğan, 1.68 metre boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır.

Sümeyye Aydoğan hangi burç?

Sümeyye Aydoğan, Koç burcudur.

Sümeyye Aydoğan sevgilisi var mı?

Sümeyye Aydoğan, şu anda sevgilisi olduğuna dair bir açıklama yapmamıştır. Özel hayatını gizli tutmayı tercih etmektedir.

Sümeyye Aydoğan’ın Instagram hesabı nedir?

Sümeyye Aydoğan’ın Instagram resmi hesabı @sumeyyeaydogan_ olup, 1.2 milyon takipçisi vardır.