Futbol Dünyası Bunu Konuşuyor! Ronaldo'nun Menajeri Bakın Hangi Takımla Görüştü!

Manchester United’dan ayrılık iddiaları ile gündeme gelen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun menajerinden hamle geldi. Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes’in Barcelona ile görüştüğü iddia edildi.

Futbol Dünyası Bunu Konuşuyor! Ronaldo'nun Menajeri Bakın Hangi Takımla Görüştü!

Dünya futbolunun yıldız isimlerinden C. Ronaldo, bir süredir İngiliz devi Manchester United’dan ayrılık haberleri ile gündeme geliyor. Konuya ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes, birçok Ronaldo hayranını hayrete düşürecek bir adım attı. Ronaldo’nun Real Madrid ile olan geçmişine rağmen menajerinin Barcelona ile görüşmesi dikkat çekti. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken Ronaldo’nun adının Barcelona ile anılması ise futbol dünyasında gündem yarattı.

Transfer İddiaları Güçlendi!

Yeni sezon için hazırlıklara başlayan Manchester United, Ronaldo’nun ailevi nedenlere bağlı olarak izinden dönmemesi ile hazırlıklara Ronaldo olmadan devam ediyor. Ronaldo’nun izinden dönmemesi ise ayrılık iddialarını bir hayli güçlendirdi. Ancak ayrılık iddialarını asıl güçlendiren olay ise Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes oldu.

Kariyerinin son dönemlerini yaşayan 37 yaşındaki Ronaldo’nun Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediği gerekçesi ile kulübe durumu bildirmesinin ardından hangi takımla görüşmelere başlayacağı merak ediliyordu.

Ronaldo’nun Menajeri Barcelona ile Görüştü!

Futbol Dünyası Bunu Konuşuyor! Ronaldo'nun Menajeri Bakın Hangi Takımla Görüştü! - Resim : 1

RMC Sport’da yer alan habere göre, yıldız futbolcu Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes’in yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Barcelona ile görüşme yaptığı ifade edildi. Barcelona Başkanı Joan Laporta ile akşam yemeğinde bir araya gelen Mendes’i Ronaldo’nun Barcelona kulübüne transferi hakkında konuştuğu iddia edildi.

Real Madrid taraftarlarının olası bir transfer halinde bu duruma karşı vereceği tepki ise merak ediliyor. Real Madrid ile 2 La Liga ve 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan Ronaldo’nun Barcelona’ya transferi futbol dünyasını hareketlendirdi.

Chelsea ve Bayern Beklemede!

Ronaldo’nun Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini bildirmesinin ardından pusuda bekleyen Chelsea ve Bayern Münih ise dikkat çekti. İki kulübün de Ronaldo ile yakından ilgilendikleri aktarılıyor. Chelsea’nın yeni sahibi Todd Boehly, Ronaldo’nun en büyük hayranlarından biri olarak gösteriliyor. Ronaldo’nun transfer iddiaları ile gündeme gelmesinin ardından hangi takımı tercih edeceği ise merak ediliyor.

Etiketler: ronaldo, transfer, futbol