FOX TV yeni adını duyurdu! FOX TV neden isim değiştirdi? NOW ne demek?

Ülkemizde yayın yapan FOX TV yeni adı resmen duyuruldu. Logo değişikliğine de giden FOX TV'nin yeni markalaşma sürecini başlattı. Kanal, yeni adının NOW olduğunu duyurdu. Peki, FOX TV neden isim değiştirdi? NOW ne demek?

FOX TV yeni adını duyurdu! FOX TV neden isim değiştirdi? NOW ne demek?

Fox TV'nin yeni adı resmen açıklandı. 

TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde yayın yapmayan başlayan Fox TV yeniden markalaşma kararı aldı. Bu karar doğrultusunda FOX TV adını NOW TV olarak değiştirme kararı aldı. 

FOX TV neden isim değiştirdi?

FOX Televizyonu isim hakkının süresinin dolması üzerine yayın yaptığı ülkelerde Star Channel olarak isim değişikliğine gitmiştir. 24 Ocak 2024 tarihinde Türkiye'de halihazırda bu isimde bir ulusal kanalın bulunması nedeniyle Şubat 2024 itibariyle Now TV adını alacak. 

FOX TV yeni adı ne oldu?

FOX TV bu akşam saatlerinde X hesabından ad değişikliği resmen duyurdu. FOX TV yeni adı NOW oldu. 

"Sevdiğiniz FOX şimdi NOW oluyor!" başlığıyla paylaşılan videoda, "Türkiye'nin en göz alıcı ekranında şimdi değişim zamanı. "Sevdiğiniz FOX şimdi NOW oluyor!" denildi. 

RTÜK Üyesi İlhan Taşçı da bugün öğlen saatlerinde isim ve logo değişikliğine gitme kararı alan Fox TV'nin yeni adını sosyal medya platformu X hesabından paylaşmıştı. Taşçı, "Fox TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı." dedi. 

NOW ne demek? Türkçe anlamı ne?

İngilizce olan NOW kelimesinin Türkçe anlamı 'şimdi' demek.