Fox TV Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi başvurusu nasıl yapılır?

Fox TV Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi başvurusu nasıl yapılır yazımızda hazırladık. Fox TV Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi başvurusu için yazımızı inceleyerek tüm fikir ve deneyimlerinizi televizyon karşısında paylaşabilirsiniz.

Fox TV Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi başvurusu nasıl yapılır?

Fox TV Benden Söylemesi başvurusu yapmak için Fox TV'nin internet sitesine ulaşmalısınız. Sitede yer alan TV programları başvurusu sayfasında yer alan başvuru formunu doğru, eksiksiz şekilde doldurmanız gerekir. Başvuru formu her dönemin başında açılmakta olup başvuru süreci tamamlandıktan sonra otomatik olarak kapatılmaktadır. Fox TV Merve Yıldırım ile benden söylemesi program başvurusu için önünüze gelen başvuru formunda yer alan bilgiler şunlardır: başvuru formuna ekleyebileceğiniz mesaj, niyet, var ise site adresi, e-posta adresi, isim ve soy isim

Merve Yıldırım Kimdir?

Merve Yıldırım 1987 yılında İstanbul'da doğan günümüz televizyon kuşağı program sunucusu olarak faaliyet gösteren başarılı bir spikerdir. Geniş başarılı bir kariyeri bulunan Yıldırım daha önce haber muhabiri olarak çalışmış olup Maltepe Üniversitesi'nden mezun olmuştur.  Öncesinde ATV adlı kanalda çalışan Merve Yıldırım günümüzde çok uzun zamandır var olan kendi programını profesyonel, başarılı şekilde sürdüren, yayın hayatına son hız devam eden bir sunucudur.

Fox TV Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi Kaç Saat Sürer?

Fox TV Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi başvurusu nasıl yapılır? - Resim : 1

Fox TV Benden söylemesi programının süresi ortalama olarak 1 saat 30 dakikadır. Program 1 saat olarak kurgulansa da reklam ve diğer yayın konuları sebebiyle bir saat 10 dakikayı bulmaktadır. Programda seyirci olarak katılan kişiler stüdyoda 1 saat 30 dakika - 2 saate yakın vakit geçirmektedir. Programın yayınlanan hali ise bir saattir.

Fox TV Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi Ne Zaman Başlıyor?

Fox TV Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programı başlama saati her öğlen 13.30'dur. Ortalama bir saat süren programın bölüm sayısı 257'dir. Her pazar günü yayınlanan program YouTube ve Fox TV dijital kanallarında gösterilmektedir. Merve Yıldırım ile Benden söylemesi programı 6 sezon sürmüş olup Fox TV aracılığı ile halen aktif olarak yayınlanmaya, seyircisi karşısına çıkmaya devam etmektedir.