FOX TV Bambaşka Biri canlı yayın dizi izle! Bambaşka Biri 2. bölüm full HD izle, Bambaşka Biri son bölüm Youtube'den TEK PARÇA FULL İZLE

FOX TV'nin iddialı yapımı Bambaşka Biri, bu akşam 2. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in üstlendiği diziye olan ilgi oldukça yüksek. İzleyiciler, Bambaşka Biri'nin ikinci bölümünde neler olacağını ve hikayenin nasıl başlayacağını merak ediyorlar. Dizi tutkunları, Bambaşka Biri 2. Bölüm'ü izlemek için heyecanla bekliyorlar. İşte Fox TV canlı izleme linkleri ve Bambaşka Biri izleme linkleri

Sitene Ekle

FOX’un yeni dizisi Bambaşka Biri, 2. bölümüyle bu akşam izleyicilerle buluştu. Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizide, cesur bir cumhuriyet savcısı ile başarılı bir haber sunucusunun hayatları kesişiyor. Dizi tutkunları, Bambaşka Biri 2. Bölümü izlemek canlı izlemek, kaçırdığı son bölümü izlemek veya tekrar izlemek için heyecanla araştırıyor. İşte Fox TV canlı izleme linkleri ve Bambaşka Biri izleme linkleri

Dizinin Konusu Nedir?

Bambaşka Biri, Leyla Gediz (Hande Erçel) ve Kenan Öztürk (Burak Deniz) adlı iki genç insanın hikayesini anlatıyor. Leyla, adalet için mücadele eden, cesur ve kararlı bir cumhuriyet savcısıdır. Kenan ise ülkenin en çok izlenen haber kanalında çalışan, yakışıklı ve başarılı bir haber sunucusudur. İkisi de kendi alanlarında zirvededir ancak hayatlarına giren bir olay, onları bambaşka bir maceraya sürükler.

Dizinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Hırsından taviz vermeyen Leyla, soruşturmanın Kenan'dan bağımsız ilerleyemeyeceğini kabullenmek zorunda kalır.

Leyla'nın hapse attırdığı abisi Tahir tahliye olur ve ailesinin başına yeni belalar açacağı işlere bulaşmakta vakit kaybetmez. Leyla, Ekrem'e doğruyu söylemesi için bir şans verecektir. Bugüne kadar dürüstlüğünden kuşkulanmadığı babası bile suratına karşı yalan söylerse Leyla kime güvenebilir?

İdeallerini halka duyurmak isteyen Doğan basına gönderdiği mesajlarla Kenan'ı tehdit etmeye başlar. Hamdi Atılbay'ın son kurban olmadığı kesindir. Fakat savcı Leyla'nın varlığı İdris ve Doğan'ın yoluna beklemedikleri engeller çıkarır. Doğan'ın işlediği yeni cinayet, çocukken geçirdiği travmayla ilgili ipuçları verir. Bölünmüş kişiliğinden habersiz yaşayan Kenan hafızasındaki gediklere mazeretler uydurmaya başlar.

Leyla'nın güvenebileceği insanlar sayıca azaldıkça, kurbanların sayısı çoğalır. Oğlunu kurtarmak isteyen Turan ise katili koruyan bir başsavcıya dönüşmekle sınanır. Kenan, Doğan'ın taleplerine uyup bir katilin sesi olmayı kabul edecek mi? Kenan'ın içinde yaşayan düşman Leyla için bir tehdit oluşturacak mı?

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARA TIKLAYINIZ.

BAMBAŞKA BİRİ 2. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
BAMBAŞKA BİRİ 2. BÖLÜMÜ FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAMBAŞKA BİRİ 2. BÖLÜMÜ YOUTUBE'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Bambaşka Biri dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Erçel ve Burak Deniz’in yanı sıra Cem Davran, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Berrin Arısoy, Uğur Uzunel, Begüm Akkaya, Polen Emre ve Menderes Samancılar gibi isimler yer alıyor.

Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Bambaşka Biri dizisinin yeni bölümü 18 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak. Dizinin fragmanlarını medyahaber.com'da izleyebilirsiniz.

  • Bambaşka Biri 2. Bölüm İzle | Hande Erçel ve Burak Deniz’in Yeni Dizisi FOX’ta Başladı

  • Bambaşka Biri 2. bölüm izle seçeneği ile Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı yeni dizi FOX’ta başladı. Dizi, cesur bir cumhuriyet savcısı ile başarılı bir haber sunucusunun hayatlarının kesişmesini konu alıyor.

  •  Bambaşka Biri Dizisinin Konusu Nedir? | Hande Erçel ve Burak Deniz’in Yeni Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

  • Cevabı: Bambaşka Biri dizisinin konusu, Leyla Gediz (Hande Erçel) ve Kenan Öztürk (Burak Deniz) adlı iki genç insanın hikayesini anlatıyor. Leyla, adalet için mücadele eden, cesur ve kararlı bir cumhuriyet savcısıdır. Kenan ise ülkenin en çok izlenen haber kanalında çalışan, yakışıklı ve başarılı bir haber sunucusudur. İkisi de kendi alanlarında zirvededir ancak hayatlarına giren bir olay, onları bambaşka bir maceraya sürükler.

  • Bambaşka Biri Dizisinin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? | Hande Erçel ve Burak Deniz’in Yeni Dizisi FOX’ta Devam Ediyor

  • SEO Cevabı: Bambaşka Biri dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Erçel ve Burak Deniz’in yanı sıra Cem Davran, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Berrin Arısoy, Uğur Uzunel, Begüm Akkaya, Polen Emre ve Menderes Samancılar gibi isimler yer alıyor. Dizi, her Pazar akşamı saat 20.00’de FOX’ta yayınlanıyor.