Filozof Atakan son hali ile görenlerin ağzını açık bıraktı 2 sene sonraki ilk resim sosyal medyayı yıktı

2 sene önce ortaya çıkan videolarında yaptığı konuşmalar ile sosyal medyayı sallayan ve büyük yankı uyandıran 10 yaşındaki Atakan bu sefer son görüntüleri ile gündem oldu. Filozof Atakan görenleri şaşkına çevirdi.

Filozof Atakan son hali ile görenlerin ağzını açık bıraktı 2 sene sonraki ilk resim sosyal medyayı yıktı

Yaptığı konuşmalar, okuduğu kitaplar ve yorumları ile sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve adı Filozof Atakan olarak anılmaya başlayan 10 yaşındaki Atakan'ın son hali sosyal medyada bir kere daha gündem olmasına neden oldu. Yayımlanan videosu ile bir anda viral olan ve olaylara yaptığı yorumlar nedeni ile "büyümüşte küçülmüş" yorumları yapılmasına neden olan Filozof Atakan yeni hali ile şaşkına çevirdi. 

Yaklaşık 2 senedir sosyal medyada hiç görünmeyen ve ortalarda olmayan Atakan'ın yeni hali sosyal medyada yankı uyandırırken yorum yağmuruna tutulmuştu. Atakan'ın son haline yorum yağmuru yaşanırken 2 sene sonraki resmi sosyal medyada bir kere daha çocuğun yeniden gündem olmasına neden oldu. 

FİLOZOF ATAKAN'IN SON HALİ! ŞİMDİ NEREDE NE YAPIYOR?

Bilime olan merakı ve felsefe alanında yaptığı yorumları ile duyanların ağzını açık bırakan ve bu nedenle filozof Atakan adı ile anılmaya başlanan küçük çocuk 2 yıl önce uzun süre konuşulmuştu. Hatta o dönemin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaşananları eleştirmiş ve bir çocuğun sosyal medyada bu kadar gündem olmasını doğru bulmadığını söylemişti. 

Filozof Atakan son hali ile görenlerin ağzını açık bıraktı 2 sene sonraki ilk resim sosyal medyayı yıktı - Resim : 1

5 ayda toplam 250 felsefe kitabı okuduğunu belirten ve yaptığı felsefi yorumlarla büyük yankı uyandıran Atakan kamuoyunda filozof Atakan ismiyle anılmaya başlanmıştı. O dönem Milli Eğitim Bakanı olarak koltukta oturan Ziya Selçuk "Biz bir çocuğun durumunun sosyal medyada bu kadar yer almasını doğru bulmuyoruz. Biz bu duruma pedagojik olarak bakmaktayız. Biz bir çocuğun durumunun bu kadar sosyal medyada yer almasını, çocuğun üzerinden bu kadar tartışma yapılmasını onaylamıyoruz" diyerek bakanlık olarak her türlü desteği vereceklerini söylemişti. 

Filozof Atakan son hali ile görenlerin ağzını açık bıraktı 2 sene sonraki ilk resim sosyal medyayı yıktı - Resim : 2

Filozof Atakan'ın 2 sene sonraki ilk görüntüsü bir kere daha sosyal medyaya düşerken Atakan'ın hiç değişmemesi dikkat çekti. Pek çok kullanıcı çocuğun 2 senede hiç değişmediğini belirterek şaşkınlıklarını dile getirdi. 

Etiketler: magazin, atakan