Fikir Babası Şahan Gökbakar'ın Olduğu Yeni Projesini Duyuran Oğuzhan Uğur'a, Siyasilerden Destek!

YouTube kanalından yayınladığı içerikler ile milyonlarca kişiye ulaşan Oğuzhan Uğur, yeni projesini duyurdu. Projenin fikrini Şahan Gökbakar’dan aldığını belirten Oğuzhan Uğur’a, siyasilerden destek geldi. İşte Oğuzhan Uğur’un yeni projesine ilişkin ayrıntılar…

Fikir Babası Şahan Gökbakar'ın Olduğu Yeni Projesini Duyuran Oğuzhan Uğur'a, Siyasilerden Destek!

Televizyon kanalları, giderek dijitalleşen dünya kapsamında popülerliğini yitirmeye başladı. Özellikle RTÜK tarafından yapılan baskılar sebebi ile özgürce içerik üretemeyen televizyon kanallarının izlenme oranlarında ciddi derecede düşüş gözlenmeye başladı.

Son dönemlerde internet kullanımının artması ve dünyanın giderek dijitalleşmesi, para kazancının dahi sosyal medya platformlarından yapılmasını sağladı. Öyle ki çok küçük yaşlarda olan bireyler dahi sosyal medya uygulamalarından içerik üreterek milyonlar kazanmaya başladı.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından sıklık ile tercih edilen platformlardan birisi olan YouTube, her görüşten kişinin sesini duyurmak için kullandığı bir araç haline dönüştü. Bu kapsamda YouTube programları ile ünlenen fenomen Oğuzhan Uğur da sahibi olduğu kanal üzerinden yayınlanacak olan yeni bir projenin hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu.

Oğuzhan Uğur’dan Yeni Proje Müjdesi!

“BabaLa” isimli YouTube kanalının sahibi fenomen Oğuzhan Uğur, kanalı üzerinden yayınladığı içerikler ile abone sayısını arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekebilecek yeni içerikler üretmeye gayret eden Oğuzhan Uğur, yeni bir proje hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabı aracılığı ile yeni bir paylaşım yaparak yeni projesinin müjdesini veren Oğuzhan Uğur, şu ifadeleri kullandı: “Genç Bakış vardı bir zamanlar. Asıl şimdi lazım. Mevzular açık mikrofon ile gençleri toplayıp siyasilere, profesörlere ve iş insanlarına soru sordukları bir program yapmayalım mı?”

Fikir Babası Şahan Gökbakar!

Fikir Babası Şahan Gökbakar'ın Olduğu Yeni Projesini Duyuran Oğuzhan Uğur'a, Siyasilerden Destek! - Resim : 1

Oğuzhan Uğur, yapmış olduğu paylaşımda yeni projesinin fikir babasının komedyen Şahan Gökbakar olduğunu belirterek ünlü komedyene teşekkür etti.

Siyasilerden Destek Geldi!

Oğuzhan Uğur’un yeni projesini duyurmuş olduğu paylaşımının altına, dakikalar içerisinde yüzlerce destek mesajı geldi. Yeni projeye destek verenler arasında Muharrem İnce, Ümit Özdağ ve Taylan Yılmaz da yer aldı. Siyasiler, programın başlaması durumunda katılım sağlayabileceklerini belirttiler.