Fenomen dizi Yasak Elma'da yeni gelişme! Yıldız ile Ender'den yeni açıklama! Yasak Elma'nın 6'ıncı sezonunda kimler olacak?

FOX TV ekranlarının favori dizi projelerinden olan Yasak Elma, 6’ıncı sezonu için geri sayıma başladı. Sezon finalinden bu yana diziden birçok kişinin ayrılacağı söylenirken, bir ismin ayrılığı kesinleşti. İşte Yasak Elma dizisinin yeni sezonuna ilişkin önemli ayrıntılar…

Fenomen dizi Yasak Elma'da yeni gelişme! Yıldız ile Ender'den yeni açıklama! Yasak Elma'nın 6'ıncı sezonunda kimler olacak?

Ana akım medyada yayınlanan dizi projeleri, son dönemlerde oldukça az seyredilmeye başlandı. Özellikle Netflix, Gain TV, Blu TV, Exxen ve son olarak da Disney Plus gibi önemli dijital platformların popülerleşmesi, TV dizilerine karşı olan ilginin azalmasına sebep oldu.

Son dönemlerde ekranlara gelen dizilerin hemen hemen benzer konular çerçevesinde ilerliyor olması, tutulan dizilerin birçoğunun da RTÜK engeline takılması, izleyicileri dijital platform projelerine yönlendirdi. Ek olarak oyuncuların çalışma programlarını da TV projelerine göre daha esnek bir çerçevede ayarlayan dijital platformlar, kamera arkası ve kamera önü kişilerin de dijital platformlara yönelmelerine yol açtı.

TV dizilerini eski popülerliklerine kavuşturmak ve alışılagelmişin dışında projeler üretmek için çalışmalarını hızlandıran yapımcılar ve senaristler, bu yolda oldukça fazla emek verirlerken bazı projeler de uzun yıllara rağmen popülerliklerini sürdürmeye devam ediyorlar.

İlk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilmeyi başaran hatta öyle ki gerçek hayattan bile kesintiler alarak artık fenomen hale gelen Yasak Elma dizisi, uzun yıllarda ekranda olmasına, ilk kurgusunun çok dışına çıkmış olmasına rağmen izleyicilerin gözde dizilerinden birisi olmaya devam ediyor.

Bu sene 6’ıncı sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yasak Elma dizisi, izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken yeni sezonda kimlerin olup olmayacağı merak konusu oldu.

HAZİRAN AYINDA SEZON FİNALİ YAPTI!

Fenomen dizi Yasak Elma'da yeni gelişme! Yıldız ile Ender'den yeni açıklama! Yasak Elma'nın 6'ıncı sezonunda kimler olacak? - Resim : 1

Bu sene 6’ıncı sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Yasak Elma dizisi, haziran ayında sezon finali yapmıştı. Son bölümde Ender, Çağatay ve Yıldız ve bir trafik kazası geçirmişti.

AYRILAN İSİM BELLİ OLDU!

Alınan kesin bilgilere göre Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay’ın ATV’de yayınlanacak olan yeni dizisi için çekimlere başladığı ve dolayısı ile de Yasak Elma’nın yeni sezonunda yer almayacağı öğrenildi.

ENDER KARAKTERİ ÖLMEYECEK!

Yeni sezonda Ender karakterine hayat veren Şevval Sam’ın da olmayacağı iddia ediliyordu. Ancak Eda Ece, Şevval Sam ile birlikte devam ettiklerini ayrılığın olmadığını açıkladı.

Etiketler: yasak elma, dizi