Fenomen dizi Arka Sokaklar'da yeni gelişme! 2 oyuncunun ayrıldığı, 5 oyuncunun dahil olduğu diziye Mesut Komiser de...

Tam 16 sezondur ekranların sevilen dizi projelerinden birisi olmayı başaran ve başarısını katlayarak devam ettiren Arka Sokaklar isimli fenomen dizi, yeni sezonuna ilişkin önemli bilgiler paylaştı. 16 yıldır dizi kadrosunda bulunan usta oyuncu Şevket Çoruh’un ayrılıp ayrılmayacağı da kesinleşti. İşte Arka Sokaklar’ın 17’inci sezonuna ilişkin önemli ayrıntılar…

Fenomen dizi Arka Sokaklar'da yeni gelişme! 2 oyuncunun ayrıldığı, 5 oyuncunun dahil olduğu diziye Mesut Komiser de...

Televizyon kanallarında yayınlanan dizi projeleri, son dönemlerde abone sayılarını günden güne arttırmaya devam eden dijital platformların varlıkları ile birlikte oldukça sıkıntılı süreçlerden geçmeye başladı. RTÜK engelleri, işlenen konuların klişeleşmesi, oyuncu kadrolarında yer alan isimlerin benzer olması, bölümlerin uzunluğu ve daha pek çok faktör çerçevesinde izlenme oranları oldukça düşen TV dizileri, uzun bir süredir ekranlara tek tek veda etmeye başladı.

Bir süredir televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin böylesine zorlu bir reyting sürecinden geçmesi ve bu sürecin sonucunda da büyük hayaller ile başlanan onlarca dizi projesinin ekranlara veda etmesi, kanal yönetimlerini ve yapım firmalarını da zorlamaya başladı.

Ekranlara veda eden onlarca iddialı yapım varken yıllardır devam etmelerine rağmen reytinglerinden hiçbir şey kaybetmeyen, aksine başarılarını katlayarak sürdürmeye devam eden diziler de izleyicilerin gönüllerinde farklı bir yere sahip olan projeler olarak karşımıza çıkıyor. Bu dizilerin başında ise tam 16 yıldır ekranlarda olan “Arka Sokaklar” isimli dizi geliyor.

Bundan 16 yıl önce Kanal D ekranlarında başlayan ve o günden bu yana ekranların en sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran Arka Sokaklar isimli fenomen dizi, bu zamana kadar kadrosunda birçok değişiklik yapmış olmasına rağmen aynı izlenme oranlarını yakalayarak rakiplerine karşı bir adım öne geçti.

17’inci sezonu için geri sayıma başlayan ve ağustos ayında yeni sezon için çekimlerine başlanan Arka Sokaklar isimli dizi, yine hem ayrılık hem de yeni oyuncular ile gündeme geldi. Yönetim, iki tarafta yaşanan yenilikleri de açıkladı.

AYRILIKLAR DUYURULDU!

Fenomen dizi Arka Sokaklar'da yeni gelişme! 2 oyuncunun ayrıldığı, 5 oyuncunun dahil olduğu diziye Mesut Komiser de... - Resim : 1

Arka Sokaklar dizisi yeni sezona iki eksik ile başlayacak. Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü ve Aslı karakterine hayat veren Deniz Çatalbaş, yeni sezonda yer almayacak.

YENİ İSİMLER BELLİ OLDU!

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil olan isimler şu şekilde açıklandı:

  • Batuhan Ekşi
  • Cansın Çekili
  • Sebahat Kumaş
  • Cem Uçan
  • Nuray Hüseynova

ŞEVKET ÇORUH AYRILIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde tiyatroya daha çok zaman ayırmak istediği için Şevket Çoruh’un dizinin 17’inci sezonunda yer almayacağı iddia edilmişti. Kanal D yönetimi bu iddiaları yalanladı ve Mesut Komiser karakterine hayat veren başarılı oyuncunun kadrodan ayrılmadığını belirtti.