Fenerbahçe'den şampiyonluk için bomba hamle! FB 20 milyon euroluk transfer için düğmeye bastı!

2014-2015 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluk özlemi çeken Fenerbahçe, bu sezonki hedefini büyük bir kararlılıkla gerçekleştirmek istiyor. Kış transfer sezonuna hazırlanan Fenerbahçe, takımını güçlendirmek için ciddi bir adım atmaya hazırlanıyor. 20 milyon euro değerindeki bir yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Kanarya, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Fenerbahçe'den şampiyonluk için bomba hamle! FB 20 milyon euroluk transfer için düğmeye bastı!

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic, Fred, Cengiz Ünder, Sebastian Szymański gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak büyük bir hamle yapmıştı. Şimdi ise yeni bir transfer dönemi yaklaşırken, 20 milyon euroluk bir yıldız futbolcu için harekete geçti.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe, 19'da 19 yaparak dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise Trabzonspor'u mağlup ederek 20'de 20 yapmayı hedefliyor. Bununla birlikte, transfer çalışmalarını da sürdüren sarı-lacivertli takım, savunma bölgesine takviye yapma kararı aldı.

Fenerbahçe, Portekiz devi Benfica'nın yıldız oyuncusu Florentino Luis'i gündemine aldı. Daha önce de bu oyuncuyu gündemlerine aldıkları ancak transferini tamamlayamadıkları iddia ediliyor. Şimdi ise Fenerbahçe'nin bu genç yetenek için tekrar harekete geçeceği söyleniyor.

24 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon Benfica forması altında 9 karşılaşmada görev aldı. Piyasa değerinin yaklaşık 20 milyon euro olduğu belirtiliyor. Portekizli yıldızın Benfica'da 61 numaralı formayı giymesi, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Fenerbahçe'den şampiyonluk için bomba hamle! FB 20 milyon euroluk transfer için düğmeye bastı! - Resim : 1

Etiketler: fenerbahçe, transfer