Fenerbahçe yönetimi İsmail Kartal'dan gelen onay ile harekete geçti! 19 Milyon Euro değerindeki o futbolcu geliyor..

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için birçok oyuncuyu kadrosuna kattı. Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve en son olarak Hırvat kaleci Livakovic'i takıma dahil etti. Şimdi ise Fransız futboluna yönelen Fenerbahçe, 19 milyon euroluk bir yıldız futbolcu transferi için adım attı. işte detaylar...

Fenerbahçe yönetimi İsmail Kartal'dan gelen onay ile harekete geçti! 19 Milyon Euro değerindeki o futbolcu geliyor..

UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi play-off turunun ikinci maçında Hollanda takımı Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarında yoğun bir dönem yaşıyor. Bu sezon üç farklı kulvarda başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, kadrosunu güçlendirmek için çaba sarf ediyor. Bu bağlamda Fenerbahçe, Fransız futbolundan 'Yeni Sadio Mané' olarak nitelendirilen bir oyuncu için adım attı. 

Süper Lig'de 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bu kez Fransa'ya gözünü dikti.

 

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve son olarak Hırvat eldiven Livakovic'i kadroya katan Fenerbahçe, bu kez gözünü Fransız devi Monaco'nun yıldız ismine dikti.

KANARYA'YA 19 MİLYON EUROLUK GOLCÜ

Hücum hattını güçlendirmeyi amaçlayan sarı-lacivertli ekip Fransız ekibinin 24 yaşındaki hücum oyuncusu Krépin Diatta'yı gözüne kestirdi.

 Fenerbahçe yönetimi İsmail Kartal'dan gelen onay ile harekete geçti! 19 Milyon Euro değerindeki o futbolcu geliyor.. - Resim : 1

Takvim'in haberine göre; Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal bu transfer için yönetime onay verirken sarı-lacivertli ekibin kısa süre içerisinde Fransız ekibi ile resmi temaslara başlayacağı öne sürüldü.

Geçen sezon 42 maçta görev alan Senegalli yıldız, söz konusu karşılaşmalarda 5 gol kaydederken 6 kez de asiste imza attı. Yıldız futbolcu ülkesinin formasını ise 33 maçta terleterek 2 gol kaydetti.

Her iki kanatta da oynayabilen yıldız futbolcu oyun tarzı nedeniyle 'Yeni Sadio Mané' olarak adlandırılıyor.

 

Fransız ekibi 24 yaşındaki hücum oyuncusu 2021 yılının kış transfer döneminde Belçika ekibi Club Brugge'dan 16 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Genç yıldız için bugüne dek toplamda 19 milyon euro bonservis bedeli ödendi.