FB maçı saat kaçta, hangi kanalda? Austria Wien – Fenerbahçe maçı ilk 11’ler

UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında Fenerbahçe Austria Wien deplasmanında mücadele verecek. Austria Wien ve Fenerbahçe maçı ne zaman yapılacak? Hangi kanalda seyredilebilecek? Şifresiz olarak seyredilebilir mi? sorusunun yanıtı detayları ile haberimizde…

FB maçı saat kaçta, hangi kanalda? Austria Wien – Fenerbahçe maçı ilk 11’ler

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunun ilk maçı Fenerbahçe ile Austria Wien arasında gerçekleşecek. Maçın yapılacağı net tarihte belli oldu. Fenerbahçe kadrosunda muhtemel 11'ler açıklandı.

Fenerbahçe'de ilk 11'de Altay, Ferdi Osayi, Arao, Gustavo, Szalai, İsmail, Rossi, Zajc, Valencia ve Lincoln yer alıyor.

FENERBAHÇE - AUSTRİA WİEN MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Austria Wien maçı 18 Ağustos tarihinde Perşembe günü yapılacak. İki takım arasındaki UEFA şampiyonluğunda kıyasıya rekabet saat 22.00'da Generali Arena'da gerçekleşecek.

FB - AUSTRİA WİEN MAÇI HANGİ KANALDAN İZLENECEK?

İki takımın maçını Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenmişti. Ardından Avrupa ligi'nde devam eden sarı lacivertliler 3. eleme turunda Slovacka'yı 3-0 mağlup ederek Play-Off turuna kadar yükseldi.

Bugün gerçekleşecek olan müsabakayı takip etmek isteyenler D-Smart ya da D-Smart Go üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

MAÇIN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR!

FB maçı saat kaçta, hangi kanalda? Austria Wien – Fenerbahçe maçı ilk 11’ler - Resim : 1

UEFA Avrupa Ligi Play- Off turunun ilk maçını gerçekleştirecek olan Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı. Bugün gerçekleşecek olan müsabaka için dün akşam saatlerinde Can Bartu tesislerinde antrenman bütün heyecanı ile sürdü. Takıma yeni transfer olan ve sakatlık yaşayan Joao Pedro yapılan antrenmanlarda takımla beraber çalıştı. Serdar Aziz içinse özel bir program ile çalışmalar devam ediyor. İdmanlar sırasında takıma İrfan Can Kahveci'nin eşlik ettiği de görüldü. Hazırlıklar bugün yapılacak antrenmanlarla da devam edecek.

YENİ TRANSFER PLAY-OFF İLE İLK MAÇINA ÇIKACAK!

Fenerbahçe'ye yeni transfer olan Ezgian Alioski ilk kez takımla beraber kadroda yerini alıyor. 30 yaşındaki sol bek taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor. Teknik direktör tarafından talimat gelirse Fenerbahçe forması ile ilk maçını yapabilecek.

Etiketler: fenerbahçe, uefa