Faturalarını Yapı ve Kredi Bankası ile ödeyenler fatura bedelinin 150 TL’sini bedavaya getirebilecek! Sadece 10 Ocak’a kadar geçerli!

Kampanyalarını artırmaya devam eden Yapı ve Kredi Bankası, 10 Ocak’a kadar devam edecek otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasının startını verdi.

Faturalarını Yapı ve Kredi Bankası ile ödeyenler fatura bedelinin 150 TL’sini bedavaya getirebilecek! Sadece 10 Ocak’a kadar geçerli!

Türkiye’deki bankacılık sektörünün son zamanlarda rekabet etmeye başladığı alanlardan biri de düzenledikleri banka kampanaları oldu. Pek çok alışveriş sektöründe kampanyalar düzenleyen bankalar, aynı zamanda otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine özel olarak da avantajlar sağlamaya başladı. O bankalardan biri olan Yapı ve Kredi Bankası, yeni kampanyasını açıklamak için bir duyuru yayınladı.

Kredilerinde ödeme erteleme gibi pek çok seçenek sunan Yapı ve Kredi Bankası, şimdi de müşterilerine özel olarak otomatik fatura ödeme talimatına karşılık para değerinde puan vermeye başladı. Bu sayede müşterilerinin bir sonraki alışverişlerini bedavaya getirmesini sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, müşterilerinin dolaylı olarak faturalarının 150 TL’sine kadar olan kısmının bedavaya getirebilmesi için düğmeye bastı.

YAPI VE KREDİ BANKASI, OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASINI BAŞLATTI

Faturalarını Yapı ve Kredi Bankası ile ödeyenler fatura bedelinin 150 TL’sini bedavaya getirebilecek! Sadece 10 Ocak’a kadar geçerli! - Resim : 1

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Yapı ve Kredi Bankası, 11 Aralık 2022 tarihi ile 10 Ocak 2023 tarihleri arasında verilecek olan 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL puan hediye edeceğini duyurdu. Otomatik fatura ödeme talimatının kredi kartından verilmesi halinde 3 talimat için ekstra 50 puan vereceğini belirten Yapı ve Kredi Bankası, bu şartlarda maksimum 150 TL değerinde puan kazanılabileceğini ilan etti.

Kampanyaya katılım için yapılması gerekenleri de yayınladığı duyuru ile müşterileriyle paylaşan Yapı ve Kredi Bankası, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerinin bankada kayıtlı olan cep telefonlarından “TALIMAT” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasını 4470'e kısa mesaj ile göndermesinin yeterli olduğunu bildirdi. Öte yandan Yapı ve Kredi Bankası, kampanyasının şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NIN KAMPANYASINDAN ÖDÜL KAZANIMI İÇİN TALİMAT 6 AY GEÇERLİ OLMALI

Kampanyasına dair birtakım şartlar belirlemiş olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanya boyunca verilen her faturanın 11 Aralık 2022 tarihi ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında en az 1 kez otomatik olarak ödenmiş olmasını şart koştu. Aynı zamanda fatura talimatlarının 6 ay geçerli olmasını da şart koşan Yapı ve Kredi Bankası, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olmaması halinde ödül vermeyeceğini belirtti.

Kampanya kapsamında kazanılan puanların 15 Şubat 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartına yansıtılacağını da açıklayan Yapı ve Kredi Bankası, aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesinin geçerli olacağını bildirdi. Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatlarını ödüllendirecek olan Yapı ve Kredi Bankası, HızlıCep talimatlarının kampanyadan yararlanamayacağını hatırlattı.