Faturalarını Ödemekte Zorlananlar İçin 75 TL İade Fırsatı! Bu Bankadan Yapılacak Ödemelerde İade!

Gelen zamlar sonrasında faturalarını ödemekte zorlananlara 75 TL’ye varan iade fırsatı sunuluyor. Burgan Bank üzerinden yapılacak işlemler için 75 TL iade fırsatı sunulacak! İşte detaylar…

Faturalarını Ödemekte Zorlananlar İçin 75 TL İade Fırsatı! Bu Bankadan Yapılacak Ödemelerde İade!

Otomatik fatura ödeme talimatlarına özel bankaların avantajlı nakit fırsatları devam ediyor. Özellikle son dönemde üst üste gelen zamlar sonrasında fatura ödeme işlemlerinde avantaj elde etmek isteyenler farklı kampanyaları araştırmaya başladılar. Burgan Bank ON müşterilerine özel duyurulan kampanya kapsamında, otomatik fatura ödeme talimatı verenler kazanç elde edebilecek. Bu sayede faturalarını ödemekte güçlük çekenlerin de çok daha avantajlı şekilde otomatik fatura ödeme kampanyası ile daha kârlı hale gelmesi sağlanacak.

Fatura Ödeme Talimatına 75 TL İade Fırsatı!

Burgan Bank ON müşterileri için otomatik fatura ödeme talimatı kapsamında 75 TL’ye kadar iade fırsatı kazanmaları sağlanacak. İlgili kampanya kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı başına 15 TL, toplamda ise 75 TL’ye varan iade kazanma şansı sunulacak. Kampanyaya katılarak 75 TL’ye varan iade fırsatından yararlanarak faturalarını öderken avantaj elde etmek isteyenlere fırsatlar sunulacak. Fatura ödeme talimatına kazanç fırsatları devam ediyor.

Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası Detayları!

Faturalarını Ödemekte Zorlananlar İçin 75 TL İade Fırsatı! Bu Bankadan Yapılacak Ödemelerde İade! - Resim : 1

Otomatik fatura ödeme talimatı vererek 75 TL’ye varan iade fırsatı sunuluyor. Kampanyadan sadece ON gerçek kişi müşterileri yararlanabilmektedir. Hesaplarından verecekleri otomatik fatura ödeme talimatlarında, talimat başına 15 TL iade kazanma şansı sunuluyor. ON müşterileri tarafından yeni verilen talimatları kampanya kapsamında dahil olacaktır. Fatura talimatı verme tarihinden itibaren sonraki ay boyunca fatura ödeme kontrolü yapılır. Ödül kazanım süresi ise ortalama 2 ay olarak belirlenmiştir.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Burgan Bank ON müşterilerinin 75 TL’ye varan iade kazanması için gerçek kişi ON hesapları üzerinden otomatik fatura talimatlarını vermeleri yeterlidir. ON’a giriş yaptıktan sonra ödemeler menüsü üzerinden yeni fatura talimatı ver seçeneğini kullanarak, fatura bilgilerinin de girilmesinin ardından Onay butonuna basarak talimat oluşturulması mümkündür. Avantajlı oranlarda iade kazanmak 5 faturaya kadar talimat verilebilmektedir.