Faturalarını Ödemek İçin Açtığı YouTube Kanalında, 6 Milyon Takipçiye Ulaştı! Makyaj ve....

Son dönemlerde birçok vatandaşın gelir kapısı olan sosyal medya platformları, popülerliklerini arttırmaya devam ediyor. Tahmin edilemeyen rakamların kazanılmasını sağlayan platformlardan birinde makyaj videoları yayınlayan Bailey Sarian, 6 milyon takipçiyi nasıl aştığını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Faturalarını Ödemek İçin Açtığı YouTube Kanalında, 6 Milyon Takipçiye Ulaştı! Makyaj ve....

Güncel yaşamın giderek dijitalleşmesi, gelir kapılarının da fiziksel formdan dijital forma dönüşmesini sağladı. Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde giderek daha da popülerleşen sosyal medya kullanımı, kullanıcıların ilgili platformlardan para kazanmalarına aracılık etmeye başladı.

YouTube, Instagram, TikTok gibi sosyal medya uygulamaları aracılığı ile içerik üreterek iş birliklerine imza atan sosyal medya kullanıcıları, bir anda server niteliğinde kazançlar elde etmeye başladılar. Kategoriden kategoriye değişmek ile birlikte içeriğin niteliğine bakılmaksızın çok basit bir paylaşım ile dahi para kazanmayı başaran sosyal medya fenomenleri, diğer sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilse de içerik üretmeye ver servetlerini katlamaya devam ediyorlar.

Özellikle YouTube aracılığı yayınlanan içerikler sayesinde geçimlerini sağlayan sosyal medya fenomenleri, izlenme sayılarını arttırabilmek amacı ile sıklık ile her hafta yeni içerikler üretmeye çalışıyorlar. Sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok seyredilen içerikler ise makyaj videoları olarak karşımıza çıkıyor.

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde makyaj videoları yayınlayarak oldukça yüksek tutarlarda gelir elde etmeyi başaran sosyal medya fenomenleri, yeni bir rakip ile karşı karşıya kaldı. Amerika’nın Los Angeles Eyaletinde yaşayan Bailey Sarian isimli genç kadın, makyaj videoları esnasında anlattı hikayeler sayesinde milyonlarca kişiye ulaşmayı başardı.

Faturalarını Ödemek İçin Kanal Açtı!

Yıllar önce geçim derdine düşen ve bir YouTube kanalı aracılığı ile makyaj videosu yayınlayarak faturalarını ödeyebilecek kadar kazanç elde edebileceğini düşünen 33 yaşındaki Bailey Sarian, kendisini bile şaşırtan bir başarıya imza attı ve kısa süre içerisinde milyonlarca takipçiye ulaştı.

Gerçek Cinayet Hikayeleri Anlatıyor!

Faturalarını Ödemek İçin Açtığı YouTube Kanalında, 6 Milyon Takipçiye Ulaştı! Makyaj ve.... - Resim : 1

Bir hikaye anlatarak makyaj yapmanın, sadece oturarak makyaj yapmaktan daha çok dikkat çekeceğini düşünerek bir videosunda makyaj yaparken gerçek bir cinayet hikayesine değinen Sarian, kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. 6 milyonu aşan takipçiye sahip olan Sarian, buralara kadar geleceğini hiç düşünmediğini itiraf etti.

Netflix ile Anlaştı!

Kısa süre içerisinde elde ettiği başarı ile Netflix’in de dikkatini çeken Sarian, dijital platformun sosyal medya kanalında yayın yapmaya başladı.

Etiketler: YouTuber, bailey sarian