Fallout dizisi için geri sayım başladı! Dizinin çıkacağı tarih açıklandı

Heyecanla beklenen oyun uyarlamaları arasında bulunan Fallout dizisi için sonunda bir çıkış tarihi belirlendi. Uzun süren bekleyişin ardından, merakla beklenen bu dizi için tarih açıklandı. Oyun severler ve Fallout hayranları için oldukça heyecan verici olan bu gelişme, dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağına dair merakları giderdi. Detaylar haberimizde!

Fallout dizisi için geri sayım başladı! Dizinin çıkacağı tarih açıklandı

Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından ilgi gören popüler oyunların dizi ve film uyarlamaları hızla artıyor. Yakın zamanda, soygun temasını işleyen Payday oyununun film uyarlaması duyurulmuştu ve kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Şimdi ise, geçtiğimiz yıllarda duyurulan Fallout 76 oyununun dizi uyarlaması için beklenen çıkış tarihi sonunda açıklandı. Oyuncuların heyecanla beklediği bu uyarlamalar, oyun dünyasının sinema ve televizyonla buluşmasını sağlayarak büyük bir ilgi topluyor.

Fallout dizisi, 2024’te seyirciye sunulacak!

İlk olarak 2020 yılında duyurulan Fallout uyarlaması, nükleer bir savaşın ardından kıyamete dönen bir dünyada geçecek. Söz konusu yapımın yönetmen koltuğunda, dünyaca ünlü HBO dizisi Westworld‘ün yaratıcılarından Lisa Joy ve Jonathan Nolan oturuyor.

 Fallout dizisi için geri sayım başladı! Dizinin çıkacağı tarih açıklandı - Resim : 2

Bethesda Game Studios‘un da desteklediği ve Amazon‘un yapımcısı olduğu Fallout dizisinin kadrosunda önemli oyuncular yer alıyor. Söz konusu aktörler arasında Ella Purner, Walton Goggins, Kyle MacLachlan ve Aaron Moten öne çıkıyor.

Amazon Prime Video‘nun resmi Twitter ya da yeni adıyla X hesabından yapılan paylaşıma göre Fallout uyarlaması, 2024 yılı içerisinde Prime Video‘da yayımlanacak. Prime aboneleri ise herhangi bir ek ücret ödemeden hizmete giriş yapıp diziyi izleyebilecek.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu yapım, ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles şehrinde ve Vault 33‘te geçecek. Fallout dizisi, önümüzdeki yıl seyirciye sunulduğunda kendisi gibi olan The Last of Us, The Witcher ve The Super Mario Bros. Movie gibi oyun uyarlaması sinema yapımları arasına katılacak.

Fallout dizisi için geri sayım başladı! Dizinin çıkacağı tarih açıklandı - Resim : 3

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Fallout 76 oyununun dizi uyarlamasından beklentileriniz neler? Sizce başarılı olacak mı? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

Etiketler: Fallout