Faizsiz 10.000 TL'ye varan nakit ödemeler başladı! 30 Kasım'a kadar başvurunuzu yapın! Mobilden başvurulabilecek!

Sıfır faiz imkanıyla 10.000 TL’ye kadar nakit ödemesi devam ediyor. Nakit ihtiyacı olanlar mobilden başvurularını yaparak anında yararlanabilecek! İşte detaylar…

Faizsiz 10.000 TL'ye varan nakit ödemeler başladı! 30 Kasım'a kadar başvurunuzu yapın! Mobilden başvurulabilecek!

Acil nakit ihtiyacı olanlara özel 10.000 TL’ye kadar nakit ödemeleri devam ediyor. Yüzde 0 faiz oranları ile yararlanabileceğiniz taksitli nakit avans kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında vatandaşların artan nakit sorunlarına çözüm üretilmesi hedefleniyor.

Mobil üzerinden kolayca başvuru yapılabilecek nakit avans kapsamında faizsiz olarak nakit avans kullanma avantajlarından yararlanmak için son tarih 30 Kasım 2022 olarak belirlendi. Son başvuru tarihini kaçırmadan başvurunuzu hemen yapın.

SIFIR FAİZLİ 10.000 TL NAKİT AVANS KAMPANYASI

Faizsiz 10.000 TL'ye varan nakit ödemeler başladı! 30 Kasım'a kadar başvurunuzu yapın! Mobilden başvurulabilecek! - Resim : 1

Mobilden Akbanklı olanlara özel 10.000 TL’ye kadar yüzde 0 faiz oranları ile nakit avans ödemesi yapılacak. Vakit kaybetmeden mobilden Akbanklı olup, kredi kartına başvuru yapan vatandaşlar avantajlı oranlarla krediden yararlanabilecekler.

6 aya kadar vade seçenekleri ile ücretsiz olarak kullanılacak nakit avans fırsatı ile acil nakit arayışı içinde olanlara cazip seçenekler sunulmaya devam ediyor. Bu kapsamda avantajlı oranlardan yararlanmak isteyenlerin 30 Kasım tarihine kadar başvurularını dijital kanallar üzerinden hemen yapmaları gerekecek. Uygun geri ödeme seçenekleri ve faizsiz 10.000 TL’ye kadar nakit fırsatları sayesinde Akbank’ın yeni müşterilerine özel cazip teklifleri devam ediyor.

AKBANK FAİZSİZ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI

10.000 TL’ye kadar nakit avans avantajlarından sıfır faiz fırsatı ve 6 ay vade seçenekleri ile yararlanmak isteyenler için cazip seçenekler sunuluyor. 17 Ekim – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında kampanyaya mobil üzerinden katılım sağlayarak, kredi kartı başvurusu sonrası kullanılabilecektir.

İlgili tarihler arasında yeni Akbanklı olacakların, ilk defa Axess veya Wings karta başvurmaları ve 15 Aralık 2022 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında belirlenen diğer tüm koşulları da sağlayan vatandaşların yüzde 0 faizle 10.000 TL’ye kadar nakit avans seçeneklerinden yararlanmaları sağlanmaktadır. Başvurularınız dijital kanallar üzerinden yaparak kolayca nakit ihtiyaçlarınız için Akbank’ın Faizsiz Nakit Avans fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Etiketler: akbank, faizsiz avans