Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, WhatsApp neden girilemiyor, erişim sorunu mu var?

Son dakikalarda sosyal medya platformlarına erişim kısıtlaması getirildiği bilgisi paylaşıldı. Pek çok internet adresine ve sosyal medya platformuna erişim kısıtlaması getirildiği bilgisi paylaşıldı.

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, WhatsApp neden girilemiyor, erişim sorunu mu var?

Geride bıraktığımız saatlerde Taksim'de meydana gelen patlama sonrasında vatandaşlar sosyal medya platformlarına erişim konusunda sorun yaşamaya başladılar. Patlama sonrasında RTÜK'ün konuya ilişkin yayın yasağı getirmesi ile birlikte vatandaşlar sosyal medya platformlarında akın ettiler ancak ilk olarak Twitter ve Instagram'ın daha sonra ise Faccebook, WhatsApp ve TikTok gibi platformların erişiminde sorunlar yaşandığı belirtildi.

Downdetector isimli başarılı sosyal medya hesabı tarafından yapılmış olan paylaşımda YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, TikTok ve hatta Google'a dahi erişim sorunu olduğu ve bu erişim sorunlarının sadece ülkemizde olduğu belirtildi. Sosyal medya platformlarına olan erişim sorunlarının kesin ve net sebepleri ile ilgili henüz bilgi paylaşımı yapılmadı.

Detaylar Geliyor...

Etiketler: sosyal medya