Evlilik Hadise’yi değiştirdi! Bikinisini şalıyla kapattı yorumlar yağdı ‘’Cesur ol Hadise’’

Seslendirdiği şarkılarla milyonlarca kişinin beğenisini kazanan Hadise, geçtiğimiz aylarda ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler ile dünya evine girdiğini açıklayarak herkesi şoka uğratmıştı. Ünlü isim, nikah haberinin yanı sıra şimdilerde değiştirdiği giyim tarzıyla da herkesin ağzını açık bıraktı. Ünlü sanatçı, bikini giydiği fotoğraflarında değişik bir şal da tercih etti. İşte, Hadise’nin evlendikten sonra çok konuşulan son haline dair merak edilen tüm detaylar.

Evlilik Hadise’yi değiştirdi! Bikinisini şalıyla kapattı yorumlar yağdı ‘’Cesur ol Hadise’’

Seslendirdiği şarkılarla Türk Pop müziğine damga vurmayı başaran Hadise, şimdilerde özel hayatıyla da sıklıkla gündemi karıştırmayı başarıyordu. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Saray’ında gerçekleşen görkemli bir törenle dünya evine girmişti. Sosyal medya hesabı üzerinden nikah pozlarını tüm takipçileriyle paylaşan ünlü isim, yeni tarzıyla da dikkat çekmeye başladı.

Genellikle cesur pozlarıyla bilinen Hadise, şimdilerde adeta çok farklı bir insana dönüştü. Yaptığı evliliğin ardından giyim tarzına çok dikkat eden ünlü isim, takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte, Hadise’nin evlendikten sonra değişen o tarzına dair merak edilen tüm detaylar.

Bikiniyle poz vermek istemeyen Hadise vücudunu şalla kapatmayı tercih etti!

Ünlü iş adamı Mehmet Dinçerler ile olan ilişkini gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden Hadise, geçtiğimiz günlerde dünya evine girerek herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımları bir anda değişen ünlü isim, dikkat çeken yeni tarzıyla herkesin ağzını açık bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler ile çıktıkları balayı tatilinden yeni pozlar paylaşan ünlü isim, bikinisiyle fotoğraf çektirirken arkasını dönmeyi ve vücudunu bir şalla kapatmayı tercih etti. Bu kareler, ünlü ismin tüm takipçilerini şaşırtırken Mehmet Dinçerler için pozlarına dikkat ettiği de ortaya çıktı. Şimdilerde milyonlarca Hadise hayranı, ünlü ismin kendisine gelen eleştirilere dair nasıl bir açıklama yapacağını merakla beklemeye başladı.

Evlilik Hadise’yi değiştirdi! Bikinisini şalıyla kapattı yorumlar yağdı ‘’Cesur ol Hadise’’ - Resim : 1

Sosyal medya Hadise’nin yeni tarzıyla adeta çalkalandı!

Genellikle cesur pozlarını tüm takipçileriyle paylaşmayı tercih eden Hadise, sosyal medyada en güçlü isimlerden biri olarak gösteriliyordu. Her paylaşımı olay olan ünlü isim, şimdilerde evliliğin ardından değiştirdiği giyim tarzı ve pozlarıyla herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bazı kullanıcılar, ‘’Evlendikten sonra değişmeni istemezdik Hadise!’’ ve ‘’Demek ki enişte bey kızıyor!’’ yorumlarını yaptılar. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Hadise’den gelecek yeni paylaşımları dört gözle beklemeye başladı.

Evlilik Hadise’yi değiştirdi! Bikinisini şalıyla kapattı yorumlar yağdı ‘’Cesur ol Hadise’’ - Resim : 2

Etiketler: hadise