“Evlendikten sonra sahneleri ihmal etti” denilen Hadise, sosyal medya hesabında yaptığı değişiklik ile herkesi şaşkına çevirdi!

Müzik camiasının en başarılı isimlerinden birisi olarak gösterilen ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz aylarda hayatını birleştirdiği eşi iş insanı Mehmet Dinçerler ile mutluluk pozları vermeye devam ediyor. Evlendikten sonra değiştiği söylenen Hadise, sosyal medya hesabında da bir değişiklik yaparak herkesi şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar…

“Evlendikten sonra sahneleri ihmal etti” denilen Hadise, sosyal medya hesabında yaptığı değişiklik ile herkesi şaşkına çevirdi!

Uzun yıllar boyunca Belçika’da yaşayan sonrasında ise müzik yolculuğunu Türkiye’de sürdürmeye karar veren ünlü şarkıcı Hadise, çıkardığı şarkılar ile yıllardır müzik listelerinin zirvesinde yer almaya devam ediyor. Toplumsal konulara olan duyarlılığı ile de bilinen yetenekli şarkıcı, bu yönü ile de hayranları tarafından oldukça takdir ediliyor.

Şimdiye kadar meslek hayatında elde ettiği başarıların yanı sıra yıllarca jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye isimli yarışmada sergilediği samimi tutumlar ile de hayranlarının gönüllerine taht kuran Hadise, meslek hayatı ile olduğu kadar özel hayatı ile de dikkat çekmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz yıl, ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ve bu aşkı ile nikah masasına oturacağına nerede ise kesin gözü ile bakılan ünlü şarkıcı Hadise, şok bir karar ile Kaan Yıldırım’dan ayrılmış ve hiç vakit kaybetmeden iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Kaan Yıldırım ile biten ilişkisinin üzerinden oldukça kısa bir zaman geçmesinin ardından Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülenen Hadise’nin ani karar verdiği düşünülürken, ikiliden beklenmeyen bir adım geldi ve evlilik kararı aldıklarını açıkladılar.

Geçtiğimiz aylarda hayatlarını birleştiren ikili, bir süredir magazin gündemin yer almaya devam ederlerken, Hadise’nin evlendikten sonra tarzını değiştirdiği ve bu değişikliği Dinçerler’in baskısından ötürü hayata geçirdiği iddia edilmeye başlandı. Konuya ilişkin sessizliğini koruyan Hadise’den, yeni bir adım geldi ve ünlü şarkıcı Instagram hesabında değişikliğe gitti.

SOYADINI EKLEDİ!

Daha önce yaptığı açıklamalarda ne kadar aşık olursa olsun sosyal medya hesabından sevgilisini takip etmeyeceğini ifade eden Hadise, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir adım attı. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının kullanıcı ismine “Dinçerler” soyadını ekledi.

TARZI DEĞİŞTİ Mİ?

“Evlendikten sonra sahneleri ihmal etti” denilen Hadise, sosyal medya hesabında yaptığı değişiklik ile herkesi şaşkına çevirdi! - Resim : 1

Cesur sahne kıyafetleri ile her daim dikkat çeken Hadise’nin, evlendikten sonra tarzının değiştiği ve daha kapalı giyinmeye başladığı görüldü. Ünlü popçu, hakkında çıkan iddialara ilişkin bir açıklama yapmayı tercih etmedi.

DANSLARI İLE OLAY OLMUŞLARDI!

Geçtiğimiz günlerde Rapçi Murda ile yeni şarkısını yayınlayan Hadise, ünlü rapçinin Bodrum’daki sahnesine konuk olmuş ve Murda ile dans etmişti.

Etiketler: hadise