Evinizin ihtiyaçları için anında 40 TL fırsatından yararlanın! Ev aletleri, dekorasyon ve züccaciyede geçerli!

Ziraat Bankası’ndan ödememler başladı. Evinin ihtiyaçları için ayın sektörü kapsamında 40 TL hesaplara gönderilecek. Ev aletleri, züccaciye ve dekorasyon sektöründe geçerli! İşte detaylar…

Evinizin ihtiyaçları için anında 40 TL fırsatından yararlanın! Ev aletleri, dekorasyon ve züccaciyede geçerli!

Ziraat Bankası’nın avantajlı Bankkart kampanyaları devam ediyor. Ayın sektörü kapsamında ev aletleri, züccacye ve dekorasyon sektöründe geçerli olmak üzere ilgili harcamalara özel 40 TL Bankkart Lira hesaplara anında gönderilecek. Kasım ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında vatandaşların birçok alışverişini çok daha uyguna getirmeleri sağlanacak.

Mobilya ve dekorasyon sektörü kapsamında yer alan ilgili harcamalara yönelik 40 TL’ye varan avantajlar sunuluyor. Bankkart ile Kasım ayı boyunca yapılacak ilgili sektörlerdeki harcamalar için kazanılan Bankkart Lira ise birçok farklı alanda kullanılabilecek.

30 KASIM’A KADAR 40 TL KAZANMA FIRSATI!

Evinizin ihtiyaçları için anında 40 TL fırsatından yararlanın! Ev aletleri, dekorasyon ve züccaciyede geçerli! - Resim : 1

Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyaları kapsamında en aletleri, dekorasyon ve züccaciye sektöründe, kasım ayı boyunca yapılacak 250 TL ve üzeri harcamalara yüzde 5, toplamda ise 40 TL Bankkart Lira kazanma şansı sunulacak.

Ayın Sektörü özelliğinden faydalanarak avantajlı alışveriş yapma fırsatlarından vatandaşların yararlanması sağlanacak. 01 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılmak için dijital kanallar üzerinden işlem yapılabilmektedir. 40 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma fırsatları sunulacak.

KAMPAYA DETAYLARI VE BAŞVURUSU

30 Kasım’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Ayın Sektörü özelliğinden faydalanmak için Bankkart Mobil, İnternet Şubesi, SMS, Müşteri İletişim Merkezi veya Ziraat Bankası şubelerinden kampanyaya katılım sağlanabilmektedir. Ev aletleri, dekorasyon ve züccaciyede yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

SMS ile katılım sağlamak için AYINSEKTORU yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi yeterli olmaktır. Bir müşterinin bir takvim ayı boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 40 TL olarak belirlenmiştir. Bankkart Mobil uygulamasından Bankkart Dünyasındaki Ayın Sekötörü menüsünden ilgili kampanyaya katılım sağlanabilmektedir. Bankkart ile kampanya kapsamında sayılan sektörlerden Kasım ayı boyunca yapılacak 250 TL ve üzeri harcamalara özel yüzde 5 ve toplamda ise 40 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma şansı sunulacak. Kampanyadan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.