Evini yenilemek isteyenlere, yeni evlenecek olanlara TAÇ'tan büyük sürpriz! 1000 TL'lik her harcamaya, 400 TL hediye!

Tekstil ürünleri alanında vermiş olduğu hizmetler sayesinde yıllardır sektörün en güvenilir markalarından birisi olarak gösterilen TAÇ, yeni ayın gelmesi ile birlikte seçili bazı ürünleri için yeni bir kampanya düzenledi. TAÇ, yeni kampanyasının ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

Evini yenilemek isteyenlere, yeni evlenecek olanlara TAÇ'tan büyük sürpriz! 1000 TL'lik her harcamaya, 400 TL hediye!

Artan tekstil fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer alan TAÇ, 31 Ağustos tarihine kadar seçili ürünlerden yapılacak olan alışverişler için hediye TL indirimi fırsatı sunacağını bildirdi.

TAÇ AĞUSTOS AYI KAMPANYASI

Ülkemizin en önemli tekstil firmalarından birisi olan TAÇ, yıllardır sektörün lideri konumunda olmaya devam ediyor. Kaliteli ürünleri ve sektörde edindiği deneyimler ile müşteri memnuniyeti giderek arttırmayı başaran tekstil firması, artan ürün fiyatları karşısında hem mevcut müşterisini sadık müşteriye dönüştürmek hem de potansiyel müşterisini yeni müşterisi yapabilmek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Firma, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Evini yenilemek isteyen veya ilk kez ev düzecek olan tüketiciler için geliştirilmiş olan yeni TAÇ kampanyasına göre firma tarafından belirlenmiş olan seçili ürünler dahilinde yapılacak olan her bin TL’lik alışverişe 400 TL’lik indirim fırsatı sunulacağı bildirildi.

TAÇ AĞUSTOS AYI KAMPANYASININ AYRINTILARI

Evini yenilemek isteyenlere, yeni evlenecek olanlara TAÇ'tan büyük sürpriz! 1000 TL'lik her harcamaya, 400 TL hediye! - Resim : 1

TAÇ tarafından geliştirilmiş olan her bin TL’ye 400 TL hediye kampanyasından yararlanmak için harcamaların 31 Ağustos tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Firma, ilgili kampanya kapsamında TL indirimi kazanmak isteyen tüketicilerin, online alışveriş yapmaları gerektiğini bildirmiştir.

TAÇ tarafından geliştirilmiş olan kampanya, her hafta pazar günü yapılacak olan alışverişler için geçerlidir. Firma, kampanya kapsamında en fazla 6 ürün alınabileceğini, 6 ürünü geçen sepetlerin iptal edileceğini bildirmişti.

TAÇ’ın kampanya kapsamında değerlendirdiği ürünler şu şekilde belirlenmiştir:

  • Valeron, Taç Boutique, Pierre Cardin, Bianca, Taç, Linens, Casabel, Outlet ürünler, Taç Bundle, Basic grubu, indirimli pike takımları, Taç Everyday saten nevresim takımları, maskeler.

TAÇ AĞUSTOS AYI KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TAÇ tarafından geliştirilmiş olan 1000 TL’ye 400 TL hediye kampanyaya katılım sağlayabilmek için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Tekstil firması, söz konusu kampanyası kapsamında internet sitesinden yapılan tüm alışverişler için sepette indirim hakkı tanımlamaktadır.

Etiketler: Taç, ev yenilemek