Ev internetine yüzde 50 indirim açıklandı! 71 TL ödenecek Başvurular devam ediyor!

Evine internet alacaklar için yüzde 50’ye varan indirim fırsatları açıklandı. Üstelik cayma bedeli de karşılanıyor! İşte en uygun ev interneti kampanyası…

Ev internetine yüzde 50 indirim açıklandı! 71 TL ödenecek Başvurular devam ediyor!

Evine internet bağlatmak veya mevcut ev internetini değiştirmek isteyenler için en avantajlı tariflerden biri duyuruldu. Özellikle son dönemde iletişim hizmetlerine gelen zamlar sonrasında vatandaşlar uygun tarifleri araştırmaya başladılar.

Vodafone tarafından duyurulan kampanya kapsamında yüzde 50’ye varan indirim fırsatları ve cazip birçok avantaj da sağlanıyor. En uygun fiyatlara ev interneti kullanmak isteyenler için duyurulan yeni kampanya ile birçok kişinin avantaj elde etmesi sağlanacak.  

EN AVANTAJLI EV İNTERNETİ KAMPANYASI

Ev internetine yüzde 50 indirim açıklandı! 71 TL ödenecek Başvurular devam ediyor! - Resim : 1

Vodafone ev interneti kampanyası kapsamında ayrıcalıklı fırsatlar sunulmaya devam ediyor. Vodafone tarafından duyurulan kampanya kapsamında ilk 6 ay yüzde 50 indirimli fiyatlar ve taahhüt boyunca zam olmadan ev interneti fırsatı sunulacak.

Ayrıca Vodafone faturalılara özel 15 TL/ay, Vodafone Red’lilere özel, 30 TL/ay indirim fırsatı ve online başvurulara özel 200 TL Her Şey Yanında hediye çeki de bu kampanya kapsamında sunulacak. Ayrıcalıklı oranlardan yararlanarak vatandaşların rahatlıkla evlerinde de internet kullanmaları sağlanacak.

EV İNTERNETİNDE İLK 6 AY YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI!

Vodafone faturalı hat sahiplerine toplamda 360 TL ve Red’lilere özel 720 TL indirim fırsatı sunulacak. İlk 6 ay %50 indirim seçeneklerinin yer aldığı kampanya ile vatandaşların evlerine rahatça internet bağlatmaları sağlanacak. 2 yıl boyunca zamda yapılmayacak. Online’a özel 200 TL alışveriş çeki fırsatı da bu kapsamda sunuluyor.

2 yıl botunca sabit fiyat fırsatından yararlanmak için 24 ay kalma sözüyle vatandaşların herhangi bir zam olmadan da internetlerini rahatça kullanmaya devam etmeleri sağlanıyor. Hızlı ve ücretsiz kurulum seçenekleri de kampanya kapsamında yer alıyor.

CAYMA BEDELİ KARŞILANACAK!

Tarife değişikliklerinde özellikle cayma bedeli nedeniyle mevcut tarifeden memnun olmayanlar taahhütleri dolmadan işlem yapamıyor. Yüksek cayma bedelini ödemek istemeyen ancak internetini değiştirmek isteyenler için Vodafone ev interneti kampanyasında çözüm sunuluyor. Farklı bir sağlayıcıda olanlar için DSL başvurularında 300 TL, Fiber başvurularında 600 TL’ye kadar cayma bedeli karşılanıyor.