Esra Rabia Ünal'dan yeni video: Yemek yediğim adamın altına yatmam

Başörtülü ve kapalı kıyafetleriyle yaptığı Twerk dansları, kalça dansı ve yemek yediği yerlerdeki paylaşımlarıyla takipçi kasarak fenomen olan Rabia Ünal açılmasın ardından yayınladığı videolarla gündemden düşmüyor. Son yayınlandığı videoda 'Yemek yediğim adamın altına yatmam' diyen Ünal'ın açıklaması TT oldu.

Sosyal medyada yayınladığı video da tesettürlü dans şovları ve yemek yediği görüntülerle sıkça gündeme gelen Esra Rabia Ünal, takipçilerinin isteği üzerine saçlarını açtığı bir video paylaştı.

Esra Rabia Ünal'dan yeni video: Yemek yediğim adamın altına yatmam - Resim : 1

Twerk ve yemek videoları ile tanınan sosyal medya ünlüsü Esra Rabia Ünal tesettürden çıktığını açıkladı. Ünal bu kararından sonra video çekerek takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ünal, "Bakire misin?" sorusuna "Göğsümü gere gere 'evet bakireyim' diyebiliyorum. Kendimden çok eminim. Hiç kimse 'Esra bana verdi' diyemez." dedi.

Esra Rabia Ünal'dan yeni video: Yemek yediğim adamın altına yatmam - Resim : 2

"YEMEK YEDİM DİYE KİMSENİN ALTINA YATMAM"

Bir takipçisinden gelen "erkeklerin sana karşı yaklaşımından rahatsız olmuyor musun?" sorusuna, "Adam benim omuzuna kolunu atıyor, ben tepki gösteriyorum. Sosyal medyadaki gibi değilsin diyor. Ne bekliyorsun. Adam benimle yemeğe çıkıyor akşamına öpmeye çalışıyor. Instagram'a 2-3 güzel hikaye atacağım diye kimsenin altına yatamam. Biraz geri kafalı düşünüyor olabilirim." dedi. 

Esra Rabia Ünal'dan yeni video: Yemek yediğim adamın altına yatmam - Resim : 3

"5 YAŞINDA KAPANDIM"

Ünlü fenomen neden kapandığını ve daha sonra nasıl pişman olduğunu da anlattı. İlkokul 5. sınıfa giderken kapandığını anlatan Ünal, bunun artık bir alışkanlık haline geldiği söyledi. 

2 yıl boyunca yatılı Kur'an kursunda eğitim aldığını söyleyen Ünal, aileleri de bir konuda uyardı. 

 

Esra Rabia Ünal'dan yeni video: Yemek yediğim adamın altına yatmam - Resim : 5