Esra Rabia Ünal'dan başörtüsü sonrası bakirelik skandalı! Bakirelik açıklaması şaşkına çevirdi

Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Esra Rabia Ünal, son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla sıkça gündemde kendine yer buluyor. Ünlü fenomen, paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sürekli olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabında bir soru üzerine verdiği cevapla gündeme geldi.

Esra Rabia Ünal'dan başörtüsü sonrası bakirelik skandalı! Bakirelik açıklaması şaşkına çevirdi

Sosyal medya platformu TİKTOK'ta çektiği videolarla adını duyuran fenomen Esra Rabia Ünal gündemlerden düşmemeye devam ediyor.

Paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Esra Rabia Ünal geçtiğimiz günlerde fuhuş çetesi haberlerinden sonra başörtüsünü çıkarttığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Esra Rabia Ünal'dan başörtüsü sonrası bakirelik skandalı! Bakirelik açıklaması şaşkına çevirdi - Resim : 1

Saçlarını saldığı açık halini İnstagram hesabından 'Büyü bozuldu' notuyla paylaşan fenomen isimin fotoğrafına birçok yorum ve beğeni gelmişti.

Yeni tarzıyla dikkat çeken Ünal bu defa sosyal medya hesabından paylaştığı soru cevap videosuyla gündeme oturdu.

Ünlü fenomen takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken bir takipçisinin bakirelik sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

Esra Rabia Ünal'dan başörtüsü sonrası bakirelik skandalı! Bakirelik açıklaması şaşkına çevirdi - Resim : 2

'Bakire misin?' sorusunu 'Göğsümü gere gere 'evet bakireyim' diyebiliyorum. Kendimden çok eminim. Hiç kimse 'Esra bana verdi' diyemez' şeklinde cevaplayan Esra Rabia Ünal cevabıyla gündeme oturdu.

Etiketler: esra rabia ünal