Esma Ezmeci ile ilgili şok iddia gündeme bomba gibi düştü: Yasak Elma'ya mı katılıyor?

Fulya ile Umudun Olsun programı ile adını duyuran, sosyal medyadan gelen sorulara verdiği yanıtlarla geniş kitleler ulaşan Esra Ezmeci, kendi programında sunucu olarak izleyici karşısına çıkıyor. Ezmeci hakkında ortaya atılan dizi iddiası ise sosyal medyayı sallamaya devam ediyor…

Esma Ezmeci ile ilgili şok iddia gündeme bomba gibi düştü: Yasak Elma'ya mı katılıyor?

Türkiye’nin ilk olarak Fulya ile Umudun Olsun programında tanımaya başladığı, sosyal medyadan gelen sorulara verdiği yanıtlarla geniş kitlelere ulaşan Psikolog Esra Ezmeci, şimdilerde kendi programında başarılı sunumuyla ekranlarda boy gösteriyor. İlk olarak FOX TV ekranlarında Fulya ile Umudun Olsun programında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Ezmeci, burada izleyicilerin dikkatini çekti ve daha sonra sosyal medyadan düzenlediği soru-cevap etkinliklerinde özellikle cinsellikle ilgili sorulara verdiği yanıtlarla adından söz ettirdi. Ünlü sunucunun adı şimdilerde dizi iddialarıyla gündeme geliyor.

Hangi Dizide Rol Alacak?

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” isimli kendi programında sunucu olarak izleyici karşısına çıkan Psikolog Esra Ezmeci, programdaki başarılı sunumu ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Daha önce Fulya ile Umudun Olsun programında kısa bir süreliğine olsa da sunuculuk deneyimi yaşayan Ezmeci, programa katılan konuklarına canlı yayında yol göstererek yardımcı olmaya çalışıyor. Yaptığı tespitlerle dikkatleri çekmeyi başaran Esra Ezmeci, Instagram’da da kısa sürede 5 milyon takipçiye ulaştı. TV ekranlarında gündüz kuşağındaki rekabeti artıran Esra Ezmeci, şimdilerde bir dizide rol alacağı iddialarıyla gündeme gelmeye başladı.

Esra Ezmeci Kimdir?

Esma Ezmeci ile ilgili şok iddia gündeme bomba gibi düştü: Yasak Elma'ya mı katılıyor? - Resim : 1

Esra Ezmeci, 1986’da (36 yaşında) İstanbul’da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nde eğitim alan Ezmeci, staj eğitimini de İstanbul Şapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde tamamladı. Klinik psikolojisi üzerine yüksek lisansını tamamlayan Ezmeci, bir dönem kendi adına özel bir terapi merkezi açtı. Yaşamdan Hikayeler ve Fulya ile Umudun Olsun programlarında yorumcu olarak yer alan Ezmeci’nin ismi şimdilerde Yasak Elma dizisi ile anılıyor. Gündeme düşen iddialara göre Esra Ezmeci, yeni sezonda FOX TV’nin başarılı dizisi Yasak Elma’da rol alacak.

Etiketler: Esra Ezmeci, yasak elma