Eski oyuncu yeni düşes Meghan Markle ile ilgili tozu dumana katacak iddialar gündemde! “Nüfuzlu eş arıyordu”

Kaleme aldığı biyografiler ile her defasında ortalığı ayağa kaldırmayı başaran İngiliz gazeteci ve yazar Tom Bower, bu kez de 2018’de İngiliz Kraliyet Ailesi’ne girerek tüm dünyanın dikkatini çeken eski oyuncu ve yeni düşes Meghan Markle’yi yazdı. Bower’ın “yalnızlık ve parasızlık” iddiaları yine çok ses getirdi.

Eski oyuncu yeni düşes Meghan Markle ile ilgili tozu dumana katacak iddialar gündemde! “Nüfuzlu eş arıyordu”

İngiliz gazeteci ve yazar Tom Bower, daha önce kaleme almış olduğu birçok biyografi yazısı ve kitabı ile tüm dünyanın ilgi ve dikkatini çekmeyi başarmıştı. Kitaplarında ortaya attığı iddialarla resmen iddialara konu isimleri diken üstüne getiren Bower, bu kez de 2018 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi’ne girerek kimilerine göre 10 yıllık malzeme çıkarak eski oyuncu ve yeni düşes Meghan Markle’yi kaleme aldı. Bower, tam ismi ile “Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” (İntikam: Meghan, Harry ve Windsorlar Arasındaki Savaş) isimli kitabında, Meghan Markle hakkında ortalığın tozunu dumana katacak iddialara yer verdi.

MEGHAN MARKLE İLE İLGİLİ ŞOK İDDİALAR

Tom Bower, söz konusu kitabında Meghan Markle’nin gelecek endişeleri ile yoğun kaygılara kapılıp nüfuzlu bir eş arayışına girdiğini, Prens Harry ile tanıştıktan sonra da o dönemlerde birliktelik yaşadığı şef sevgilisi Corey Vitello’yu terk ettiğini iddia etti. Bower’ın kitapta iddia ettiğine göre Meghan Markle 2016 yılında geniş kitlelere adını duyurduğu Suits dizisinde rol alırken, Şef Corey Vitello ile romantik bir ilişki yaşıyordu. Ancak Markle iddialara göre aynı dönemlerde yoğun gelecek kaygıları yaşıyor ve planlar yaparak iyi bağlantıları olan İngilizler ile arkadaşlık kurmaya çalışıyordu.

MARKLE’NİN KULLANDIĞI BAĞLANTI

Eski oyuncu yeni düşes Meghan Markle ile ilgili tozu dumana katacak iddialar gündemde! “Nüfuzlu eş arıyordu” - Resim : 1

Kitaptaki iddialara göre Markle aradığı kilit bağlantıyı ünlü moda firması Ralp Lauren için çalışan modacı Violet von Westenholz’da buldu. Daha sonra Markle 2016’da, Wimbeldon tenis turnuvası için o firmadan Westenholz aracılığıyla kıyafet kiraladı ve Westenholz ile arkadaşlık kurdu. Westenholz’un babası Piers bir antika tüccarı ve tasarımcıydı ve aynı zamanda Prens Charles’ın eşi, Harry ve William’ın üvey annesi Camilla’nın da yakın dostuydu. İddialara göre Meghan Markle, bu bağlantıyı kullandı.

HARRY İLE NASIL TANIŞTI?

Westenholz, Harry ve William ile çocukluk arkadaşıydı ve Markle iddialara göre Westenholz’dan, Harry ile bir randevu ayarlaması için ricada bulundu. Bower kitabında bu bölümü “Kendisi gibi 30’lu yaşlarının ortasında bulunan birçok bekar oyuncuyla aynı durumdaydı. Yalnızlık ve kişisel ekonomisiyle ilgili güvensizlikleri vardı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Meghan da finansal güvenliğini sağlayacak bir eş aramakla meşguldü” ifadeleriyle anlattı. İddialara göre Markle, bu aşamadan sonra şef sevgilisi Vitello’yu terk etti ve Harry ile yakınlık kurmaya başladı.

Etiketler: meghan markle