Eski Masterchef Yarışmacısını Gören Tanıyamadı! Öyle Bir Değişim ki; ''Şefler Bile Pişman...

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'in eski yarışmacısını görenler tanıyamadı. Uğradığı değişimle görenlerin ağzını açık bıraktı. O eski yarışmacı kim? İşte detaylar...

Eski Masterchef Yarışmacısını Gören Tanıyamadı! Öyle Bir Değişim ki; ''Şefler Bile Pişman...

TV ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından birisi olan Masterchef yeni sezona bomba gibi devam ederken eski yarışmacıdan gündem olan bir fotoğraf karesi geldi. Uğradığı değişimle ağızları açık bırakan o yarışmacıyı görenler tanıyamadı. Değişimiyle dudak uçuklatan eski Masterchef yarışmacısı kim?

Birbirinden farklı yarışmacıların lezzetli yemekler yaparak ve tüm hünerlerini jüri karşısında sergileyerek şampiyon olmaya çalıştığı Masterchef bu sezona da hızlı bir giriş yaptı. Masterchef 2022 bomba gibi başlarken 2020 yılında yarışmaya katılarak adından söz ettiren Barbaros Yoloğlu'nu görenler tanıyamadı.

Masterchef Yarışmacısı Değişimiyle Şoka Uğrattı!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Masterchef'te ağızları açık bırakan bir değişim yaşandı. 2020 Yılında yarışmaya katılarak büyük yol kat eden Barbaros Yoloğlu'nu görenler dilini ısırdı. Spora başlayan ve vücudunu geliştiren Barbaros Yoloğlu şoke etti. 

Masterchef 2020'de tüm yeteneklerini sergileyen Barbaros Yoloğlu final etabına dek yükselmeyi başarmış fakat ne yazık ki ilerleyen günlerde elenmişti. Yarışma sonrasında uzun süre ortalıkta görünmeyen Barbaros Yoloğlu'nu görenler tanıyamadı. 

Barbaros Yoloğlu'ndan İnanılmaz Değişim!

Tarzını yenileyen ve sağlıklı bir yaşama geçerek spora başlayan Barbaros Yoloğlu görenleri hayrete düşürdü. Değişimiyle ağızları açık bırakan Barbaros Yoloğlu'nun o fotoğraflarına binlerce yorum gelirken takipçileri ''şefler seni görse elediğine pişman olur'' şeklinde yorum yaptı. 

Eski Masterchef Yarışmacısını Gören Tanıyamadı! Öyle Bir Değişim ki; ''Şefler Bile Pişman... - Resim : 1