Eski manken Ebru Şancı Öztürk ölümden döndü: “Bağırsaklarımı kestiler, şaka maka gidiyordum!”

Bir döneme damgasını vuran mankenlerden olan Ebru Şancı, şu sıralar aktif olarak kullandığı Instagram hesabı sayesinde binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yaklaşık 20 gün önce hastaneden paylaşım yapan o günden beri de kendisinden haber alınamayan Şancı, yeni bir paylaşım yaparak başına gelenleri açıkladı. İşte ayrıntılar…

Eski manken Ebru Şancı Öztürk ölümden döndü: “Bağırsaklarımı kestiler, şaka maka gidiyordum!”

Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran ve podyumların tozunu attıran eski manken Ebru Şancı Öztürk, şu sıralar kendisinden Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen bu sezon ise Galatasaray tarafından Eyüpspor’a kiranlanan futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen Ebru Şancı, mutlu aile yaşantısı ile de resmen parmak ısırttırıyor.

Podyumlara veda ettikten sonra kendisini moda sektörüne atan ve kendi mağazasında gelinlik tasarımı yaparak ününü yurtdışına kadar duyuran Ebru Şancı, ikiz kızları ve oğlu ile anneliğin tadını çıkarıyor. Gelinlik markasından sonra bir de çocuklarının mankenlik yaptığı bir çocuk giyim markası kuran Şancı, ticarete olan yeteneğini de konuşturmaya devam ediyor.

Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan ve geçtiğimiz sezon bir magazin programında yorumculuk yaparak uzun süre sonra ekran önüne geçen Ebru Şancı, her zaman neşeli oluşu ile takipçilerinin enerjisini yükseltmeyi başarıyor. Geçtiğimiz haftalarda kendisinden alışık olunmayan bir paylaşım yaparak hastanede olduğunu duyuran Şancı, tam 20 günlük bir sessizliğe bürünerek sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi. Şancı, uzun bir aranın ardından yayınladığı video ile durumundan bahsetti.

20 GÜNLÜK SESSİZLİK!

Eski manken Ebru Şancı Öztürk ölümden döndü: “Bağırsaklarımı kestiler, şaka maka gidiyordum!” - Resim : 1

Instagram hesabının hikayeler bölümünden hemen hemen her gün arka arkaya paylaşımlar yapan Ebru Şancı, 20 gün önce yine aynı platformdan bir fotoğraf paylaştı. Şancı, yaptığı paylaşım ile hastanede olduğunu duyurduktan sonra sessizliğe büründü.

KARIN AĞRISI İLE HASTANEYE BAŞVURMUŞ!

20 günün ardından sessizliğini bozan Ebru Şancı, yeni bir video yayınlayarak sessizliğinin nedenini açıkladı. Şancı, 20 gün önce şiddetli bir karın ağrısı ve kusma semptomları ile hastaneye başvurduğunu belirtti.

BAĞRISAKLARI DÜĞÜMLENMİŞ!

Doktorların müdahalesi ile tedavi altına alındığını belirten Şancı, bağırsaklarının düğümlendiğini ve operasyon ile bağırsaklarının kesildiğini ifade etti. Şancı, o esnada yaşadıklarını “şaka maka gidiyordum” ifadeleri ile anlatırken, 15 günde 8 kilo verdiğini belirtti.