Eski dostlar düşman mı oldu Survivor Ayşe ile Evrim arasında soğuk savaş! İpler iyice koptu! Ayşe Evrim’e öyle bir şey dedi ki...

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Survivor, bu sene All Star ile izleyicisinin karşısına çıktı. Survivor All Star’da yakın dostlukları ile gündeme gelen Evrim ve Ayşe, yarışma sonrasında birbirlerine girdi. Evrim, Ayşe’nin kendisi ile ilgili söylediği sözlere tepkisiz kalamadı. İşte eski dostların arasını bozan sözlere ilişkin ayrıntılar…

Eski dostlar düşman mı oldu Survivor Ayşe ile Evrim arasında soğuk savaş! İpler iyice koptu! Ayşe Evrim’e öyle bir şey dedi ki...

2005 yılından bu yana ekranlara gelen ve yayınlandığı her sezonda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Survivor yarışması, bu sene 15 Ocak tarihinde yeni sezonunu başlattı. All Star konsepti ile ekranlara gelen ve geçmiş sezonlarda yarışan yarışmacıları bir araya getiren fenomen yarışma programı, birçok tartışmaya da şahitlik etti.

Geçmiş sezonlara hem performansları hem de karakterleri ile damga vurmayı başarmış olan eski yarışmacılar, All Star konseptinde bir araya geldi. Büyük kavgaların yaşandığı yeni sezonda yarışmacılar arasında kurulan dostluklar da dikkat çekti. Özellikle beraber yarıştıkları ilk sezonda birbirlerinden pek hoşlanmayan Nisa ve Evrim’in dostluğu yarışmaya damga vururken, Ayşe ile Evrim’in bir anda yakınlaşması da dikkatlerden kaçmadı.

Yarışmanın tamamlanmasının ardından dostlukların sürüp sürmeyeceği oldukça merak edildi. İlk çatırdamalar hali hazırda yarışmada tartışmalar yaşayan ikililer arasında gözlenirken, beklenmeyen soğuk savaş Evrim ve Ayşe arasında kaydedildi.

ARALARI BOZUK MU?

Eski dostlar düşman mı oldu Survivor Ayşe ile Evrim arasında soğuk savaş! İpler iyice koptu! Ayşe Evrim’e öyle bir şey dedi ki... - Resim : 1

Bu sezon All Star konseptinde beraber yarışan ve yarışmanın sonlarına doğru farklı takımlarda yer alan Evrim ile Ayşe, dostlukları ile bütün dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışma bittikten sonra bir araya geldikleri görülmeyen ikilinin aralarının bozuk olup olmadığı merak konusu oldu.

EVRİM’DEN AYŞE’YE BEKLENMEDİK İTHAM!

Geçtiğimiz günlerde bir kanala röportaj veren Ayşe, Evrim için “adanın en pasaklısı” ithamında bulundu. Ayşe’nin bu cümleyi gülerek kurması, kafaları karıştırdı.

EVRİM’DEN TEPKİ GECİKMEDİ!

Ayşe’nin röportajından sonra isim vermeden yeni bir paylaşım yapan Evrim “yemin ediyorum bazen sinirden çıldırıyorum ama sus Evrim diyorum, sus” ifadelerini kullandı. Evrim’in bu paylaşımında Ayşe’yi hedef aldığı iddia edildi.