Eşini darp ettiği iddia edilen Uğur Akkuş'un, şimdi de kızını dövdüğü iddia edildi! Görgü tanığı bir bir anlattı!

Evliliğini ihanet sebebi ile bitiren Gonca Derin, eski eşi Uğur Akkuş ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Derin, Akkuş’un kızını kaçırdığını ifade ederken görgü tanığı ise darp olduğunu belirtti.

Eşini darp ettiği iddia edilen Uğur Akkuş'un, şimdi de kızını dövdüğü iddia edildi! Görgü tanığı bir bir anlattı!

2007 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Uğur Akkuş ile 2018 yılında boşanan ve boşanmaya sebep olan konunun Akkuş’un eski manken Ebru Şallı ile olan yasak aşkı olduğunu ileri süren Gonca Derin, gündemde bomba etkisi yaratan yeni bir iddia ile dikkatleri üzerine çekti. Gonca Derin ile 2018 yılında boşandıktan sonra 2019 yılında eski manken Ebru Şallı ile hayatını birleştiren iş insanı Uğur Akkuş’un, Derin’den olan kızını kaçırdığı ileri sürüldü.

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile bir süredir dikkatleri üzerine çeken Gonca Derin, dün akşam saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen yeni bir paylaşım yayınladı. Kızının, babası Uğur Akkuş tarafından kaçırıldığını ileri süren Gonca Derin, ilerleyen saatlerde Akkuş’un kapısının önüne giderek oradan fotoğraf paylaştı. Emniyet güçlerine de haber veren Derin, sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı.

Uğur Akkuş’un kızları Aden’i kaçırdığını ve zorla yanında tuttuğunu ileri süren Gonca Derin emniyet güçlerinden ve olaya şahit olan vatandaşlardan yardım isterken çok geçmeden Aden teslim edildi. Olaya tanıklık ettiğini ileri süren bir vatandaşın açıklamaları ise kan dondurdu.

ÇOCUK ŞUBEYE TESLİM ETTİLER!

Eşini darp ettiği iddia edilen Uğur Akkuş'un, şimdi de kızını dövdüğü iddia edildi! Görgü tanığı bir bir anlattı! - Resim : 1

Gece boyunca Instagram hesabından paylaşımlar yaparak kızının kaçırıldığını ve Akkuş tarafından zorla tutulduğunu belirten Gonca Derin, saatler sonra yeni bir paylaşım daha yayınladı. Kızının Feriköy Çocuk Şube’ye teslim edildiğini belirten Gonca Derin, emniyet güçlerine ve kendisine destek veren takipçilerine teşekkür etti.

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI!

Olayı gördüğünü iddia eden bir vatandaşın ifadesini Instagram hesabından paylaşan Gonca Derin, herkesi şaşkına çevirdi. Görgü tanığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: “Uğur arabaya geldi. Hiçbir şey söylemeden Aden’in iki kolundan sımsıkı tuttu. Bir insan değilmiş, kızı değilmiş gibi. Onu sürükleyerek asansöre götürdü. Asansöre bindiler, o sırada Aden ağlıyordu.”

Kızına şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Akkuş, geçtiğimiz haftalarda da eşi Ebru Şallı’yı darp ettiği iddiaları ile adından söz ettirmişti.