Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen eski manken Ebru Şallı konuştu! “Herkes evliliğinde tartışma yaşar!”

Geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Akkuş’tan şiddet gördüğü iddia edilen eski manken Ebru Şallı, basın mensupları tarafından görüntülendi. Şallı, iddialara son noktayı koydu. İşte Şallı’nın açıklamaları…

Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen eski manken Ebru Şallı konuştu! “Herkes evliliğinde tartışma yaşar!”

Seneler önce boşanan ve uzun süre boyunca da kimse ile anılmayan eski manken Ebru Şallı, 2018 yılında iş insanı Uğur Akkuş ile ilişki yaşamaya başladı. Akkuş’un o dönem içerisinde evli olduğu bilinirken Ebru Şallı da evli bir adam ile birlikte olması sebebi ile birçok kişi tarafından eleştirildi.

2018 yılında Gonca Derin’den boşanan Uğur Akkuş ile herkesin gözü önünde ilişki yaşamaya başlayan ve “ikinci kadın” iddialarına karşı sessizliğini koruyan Ebru Şallı, 2019 yılında Akkuş ile nikah masasına oturdu. Objektiflere mutluluk pozları veren ve Instagram’dan yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde şiddet iddiaları ile gündeme geldi.

Uğur Akkuş ile Ebru Şallı’nın trafikte seyir halinde iken tartışmaya başladıkları ve Akkuş’un Ebru Şallı’yı darp ettiği ileri sürüldü. Görgü tanıklarından birisi, şiddete uğrayan kişinin Ebru Şallı olduğunu fark etmediklerini, Şallı’nın o esnada doğru düzgün nefes alamadığını iddia etti. Bu iddiaların magazin basınını da yansımasının ardından uzun süre boyunca Ebru Şallı- Uğur Akkuş tartışması konuşulmaya devam etti. Ancak Şallı’nın “o benim kocam, şikayetçi değilim” dediği ve konunun bu şekilde kapatıldığı ileri sürüldü.

Günler sonra görüntülenen Ebru Şallı, gazetecilerin sohbet etme taleplerini geri çevirmedi ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Şallı’nın açıklamaları, herkesi şaşırttı.

“ŞİDDETE SUSMAM!”

Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen eski manken Ebru Şallı konuştu! “Herkes evliliğinde tartışma yaşar!” - Resim : 1

Şiddete uğramış olduğu iddialarının ardından sokakta görüntülenen eski manken Ebru Şallı, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Neşeli tavırları ile dikkat çeken Şallı, iddiaların asılsız olduğunu ancak tartışma yaşadıklarını belirtti. Şiddet durumuna kendisinin de sessiz kalmayacağını belirten Ebru Şallı, “herkes evliliğinde tartışma yaşar” diyerek konuyu kapattı.

MİLYON TL’LİK HEDİYEYİ YALANLADI!

Geçtiğimiz günlerde Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya kendisini affettirmek için 11 milyon TL değerinde araba satın aldığı ileri sürülmüştü. Bu iddialara da yanıt veren Ebru Şallı, kendisinin zaten bir arabası olduğunu yeni bir aracın satın alınmadığını belirtti.