Eşinden ikinci kez boşanma kararı alan Selin Ciğerci, siyah mayosu ile resmen ateş etti! Gülşah Saraçoğlu'nun şaşkınlığı...

Son dönemlerin en popüler isimlerinden olan Selin Ciğerci hem özel hayatı ile hem de sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerinde tutmayı başarıyor. Son olarak yine bir boşanma haberi ile gündeme gelen Ciğerci, bu kez de Mykonos tatilinden paylaştığı fotoğraflar ile takipçilerinin dikkatlerini çekti. İşte Selin Ciğerci’nin boşanma kararına ve yeni pozlarına ilişkin ayrıntılar…

Eşinden ikinci kez boşanma kararı alan Selin Ciğerci, siyah mayosu ile resmen ateş etti! Gülşah Saraçoğlu'nun şaşkınlığı...

Henüz sosyal medya uygulamalarının bu kadar sık kullanılmadığı dönemlerde sosyal medyaya giren ve ürettiği içerikler ile kısa sürede mevcut sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başaran Selin Ciğerci, sonrasında da cinsiyet değiştirme operasyonu ile gündeme gelmişti.

Cinsel yöneliminin daima arkasında duran ve bu sebep ile babasından bile veto yiyen Ciğerci, çok zor dönemler geçirdiğini, hayatını idame ettirebilmek adına istemediği işlerde çalıştığını ancak sonrasında hayatına giren Gökhan Çıra sayesinde ayağa kalkma gücü bulduğunu ifade etmişti.

Popülerliğinin giderek arttığı dönemlerde devreye abisinin eşinin girmesi ile birlikte yıllar sonra babası ile bir araya gelen ve aralarındaki buzları eriten Selin Ciğerci, bir süre sonra da yıllardır beraber olduğu eski futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturdu. 2019 yılında büyük aşkını görkemli bir davet eşliğinde nikah masasına taşıyan Ciğerci, hayatında her şeyin yolunda olduğunu tüm sosyal medya paylaşımları ile gözler önüne serdi.

Evlendikten sonra kendi adına güzellik merkezleri açan ve sonrasında da kendi kozmetik markasını kurarak eşi ile ortak olan Ciğerci, 2021 yılının eylül ayında ani bir karar ile boşandı. Bir süre yalnız kalan ve mayıs ayında tekrar Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Ciğerci, geçtiğimiz günlerde yine boşanma açıklaması yaptı. Açıklamadan sonra soluğu tatilde alan Ciğerci, tatil fotoğrafları ile resmen nispet yaptı.

MYKONOS TATİLİNE ÇIKTI!

Eşinden ikinci kez boşanma kararı alan Selin Ciğerci, siyah mayosu ile resmen ateş etti! Gülşah Saraçoğlu'nun şaşkınlığı... - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çıra ile tekrar boşanma kararı aldıklarını açıklayan Selin Ciğerci, soluğu tatilde aldı. Bir süre Türkiye’de tatil yapan ünlü güzel, şimdi de rotasını Mykonos’a çevirdi.

MAYOLU FOTOĞRAFI OLAY OLDU!

Kısa süre içerisinde 15 kilo veren Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından siyah mayolu tatil fotoğraflarını paylaştı. Ciğerci’nin muhteşem fiziği sosyal medya kullanıcılarından övgüler aldı.

“HADİ ORADAN BE!”

Selin Ciğerci’nin fotoğrafına, yakın arkadaşı Modacı Gülşah Saraçoğlu da yorum yaptı. Saraçoğlu “hadi oradan be” yorumu ile dikkat çekti.

Etiketler: selin ciğerci, mykonos, mayo