Eşi o gönderiyi paylaştı, ünlü şarkıcı Kutsi zor durumda kaldı! Şiddet iddialarına yanıt geldi!

Geçtiğimiz yıl mutlu bir birlikteliğe adım atan şarkıcı Kutsi zor durumda kaldı. Kutsi'nin eşine şiddet uyguladığı söylentisi ve haklarında çıkan ayrılık iddialarına Sibel Ülker yanıt verdi. "Yanlış anlaşıldım" dediği o paylaşımda tüm gerçekler gün yüzüne çıktı. İşte detaylar…

Eşi o gönderiyi paylaştı, ünlü şarkıcı Kutsi zor durumda kaldı! Şiddet iddialarına yanıt geldi!

Gerçek adı Ahmet Kutsi Karadoğan olan şarkıcı 49 yaşında ve Malatya doğumludur. 2008 ve 2015 yılları arasında Sinem Bayraktutar ile evlenen şarkıcının Ceylin Ada Karadoğan adında bir çocukları da bulunuyor. Hem dizi oyuncusu hem de şarkıcı olan Kutsi Feyza Çıpa ile başlayan 8 yıl süren ilişkisini sonlandırma kararı almıştı. Bu ayrılık kararının ardından geçtiğimiz yıl Sibel Ülker ile evlilik kararı alarak mutlu bir beraberliğe adım atmıştı.

Sanatçı 8 Yıllık İlişkisini Bitirmiş ve Onunla Evlenmişti!

Çiftin beraberliği ise ilginç bir şekilde ortaya çıkmıştı. Sibel Ülker sosyal medya hesabında profil fotoğrafına Kutsi ile beraber çekildikleri bir resmi eklemiş ve ikilinin ilişkisi bu şekilde ortaya çıkmıştı. Sibel Ülker “Benim Annem Bir Melek” dizisinde çocuk oyuncu olarak kadroya dahil olan Poyraz Ar’ın annesidir. Çift Gaziantep'te nikahlanarak dünya evine girmişti.

Uzun süredir mutlu birliktelikleri olan ve herhangi bir şekilde sosyal medya hesaplarında da paylaşım yapmasa da bir problem olduğu hissedilmeyen beraberliklerin de şiddet iddiaları yer aldı. Kutsi'nin eşi Sibel Ülker tarafından yapılan bir paylaşım bu iddiaları kuvvetlendirdi. Üstelik çift Instagram hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

“Tek Tek Açıklıyorum!”

Eşi o gönderiyi paylaştı, ünlü şarkıcı Kutsi zor durumda kaldı! Şiddet iddialarına yanıt geldi! - Resim : 1

Sibel Ülker ve çocuklarının Kutsi'den şiddet gördüğünü düşündüren paylaşım ise şu şekildeydi: “Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber psikolojik şiddet ve manipülasyona maruz kalıyoruz. Hepsinin şu an zamanı geldi. Tek tek açıklıyorum. Şu an söyleyeceğim tek şey bazı insanların gerçek hayatta çok iyi bir oyuncu olduğu ve maskelerin altında hiç bilinmeyen yüzlerinin var olduğudur” dedi.

Şiddet İddialarını Yalanladı!

Kutsi'nin eşi Sibel Ülker tarafından yapılan bu paylaşım sonrasında ortalık daha da karıştı. Kutsi'nin eşine ve çocuklarına şiddet uyguladığı iddiaları gündeme damgasını vurdu. Paylaşım sonrasında onlarca mesaj gelirken bu durum haber ve magazin sayfalarına konu oldu. Ardından bu paylaşımı yapan Sibel Ülker tarafından bir açıklama geldi. Açıklamada sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ediliyordu.

Şiddet İddialarına Yanıt Geldi: “ Üzgünüm”

Sibel Ülker yaptığı açıklamada dünkü yapılan paylaşımın sosyal medya tarafından tamamen yanlış anlaşıldığı yönündeydi. Şu sözlerle eşiyle bir problemi olmadığını ifade etti: “Dün yaptığım paylaşımda sevgili eşim Kutsi'nin ismi dahi yer almıyor. Kendisi ile boşanma gibi bir durumumuz söz konusu değil. Konu Kutsi ile ya da evliliğimiz ilgili de değil. Sadece Kutsi ile evliliğimin başladığı süreçte çevre tarafından yapılan manipüle ve baskılardır. Pek çok kişinin yüzlerindeki maske oyunculara taş çıkaracak performans ile arkamdan iş çevirdiklerini anlamamdır. Instagram hesabı üzerinden yaptığım paylaşımdan dolayı etrafta bu tarz yorumların yayılması ve gündemin meşgul olması beni derinden üzdü” dedi.

Etiketler: kutsi