Erkan Petekkaya yeni diziyle geliyor! Bu dizi kadrosuyla efsane olacak

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Yakışıklı Sadi karakteriyle hafızalara kazınmayı başaran Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde dizinin final yapmasıyla yeni projelerle anılmaya başlanmıştı. Fakat şimdilerde usta oyuncu için yeni sezonda hangi dizide oynayamaya başlayacağı açıklandı. Bu haber, milyonlarca televizyon severi mutlu edecek gibi duruyor. İşte, Erkan Petekkaya’nın yer alacağı bomba projeye dair merak edilen tüm detaylar.

Erkan Petekkaya yeni diziyle geliyor! Bu dizi kadrosuyla efsane olacak

Ekranların en sevilen isimleri arasında gösterilen Erkan Petekkaya, şimdilerde farklı konularla magazin gündemini karıştırmaya devam ediyordu. Milyonlarca kişinin hayranlıkla takip ettiği usta oyuncu, hiçbir projede yer almadığı için farklı yapımlarla da anılıyordu.

Geçtiğimiz aylarda Kırmızı Oda dizisine ‘’Delikanlı Sadi’’ karakteriyle geri dönen ve hayranlarını adeta sevince boğan Erkan Petekkaya, dizinin final yapmasıyla yeni teklifleri de değerlendirmeye başladı. Bu durum, birçok televizyon severi heyecanlandırırken şimdilerde usta oyuncunun yeni projesi belli oldu. İşte, Erkan Petekkaya’nın yer alacağı yeni dizi projesinin merak edilen tüm detayları.

Erkan Petekkaya bomba gibi bir projeyle ekranlara geri dönüyor!

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Delikanlı Sadi karakteriyle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Erkan Petekkaya, şimdilerde farklı projelerle anılmaya devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde televizyon dizilerinden uzak kalmak istediğini açıklayan usta oyuncu için şimdilerde magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü.

Erkan Petekkaya, açıklanan son gelişmelere göre TRT Dijital platformu için çekilecek ve 45 dakikalık 8 bölümden oluşacak ‘’Son Gün’’ dizisinde yer alacak. Başrollerinde Uğur Yücel, Necip Melili, Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Allen ve Serhat Kılıç’ın da yer alacağı proje için ilk olarak ‘’Ben Ölmeden Önce’’ adı belirlenmişti. Fakat geçtiğimiz günlerde yapım ekibi tarafından alınan ani bir kararla dizinin isminin ‘’Son Gün’’ olarak değiştirildiği açıklandı. Şimdilerde milyonlarca Erkan Petekkaya hayranı, usta oyuncunun dizide nasıl bir performans göstereceğini sabırsızlıkla bekliyor.

Erkan Petekkaya yeni diziyle geliyor! Bu dizi kadrosuyla efsane olacak - Resim : 1

Sosyal medya Erkan Petekkaya’nın yeni projesiyle adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Erkan Petekkaya, şimdilerde yeni projesiyle ortalığı karıştırmayı başardı. Birçok kullanıcı, Erkan Petekkaya’nın diziye renk katacağını ifade ederken yakışıklı oyuncunun ustaca bir performans sergileyeceğini ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Erkan Petekkaya’nın dizide görüleceği ilk günü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Erkan Petekkaya yeni diziyle geliyor! Bu dizi kadrosuyla efsane olacak - Resim : 2

Etiketler: erkan petekkaya