Erikli’den rakiplerini çok şaşırtacak kampanya açıklaması geldi! Bir su sizden, bir su Erikli’den! Acele edin, kampanyanın son günü belli oldu!

Türkiye’nin en çok tercih edilen su markalarından biri olan Erikli, yeni bir kampanya başlattı. Müşterilerine ücretsiz damacana su hediye edecek olan Erikli, yeni kampanyasının şartlarını açıkladı.

Erikli’den rakiplerini çok şaşırtacak kampanya açıklaması geldi! Bir su sizden, bir su Erikli’den! Acele edin, kampanyanın son günü belli oldu!

Son zamanlarda internetten alışveriş artmasıyla birlikte pek çok marka da internetten satış yapar hale geldi. Bu bağlamda birçok markanın kullandığı ortak satış platformlarını kullanan ünlü markalar, aynı zamanda kendisine ait bir satış platformu da açtı. O markalardan biri olan Erikli isimli su markası da hem ortak platformlardan hem de kendisine ait web sitesi ve uygulamadan satış yapmaya başladı.

Türkiye’nin en tanındık su markalarından biri olan Erikli su markası, özellikle son zamanlarda daha da büyüyen bir kitleye hitap eder hale geldi. Her geçen gün daha yaygın bir şekilde tüketilmeye başlamış olan Erikli, şimdilerde daha da yaygın bir şekilde kullanılabilmesi için kampanyalarının sayısını artırdı. Ürün satışlarında kampanyaya giden Erikli, bu ay itibariyle ‘Biri Sizden Biri Bizden’ kampanyasını devreye soktu.

ERİKLİ BİRİ SİZDEN BİRİ BİZDEN KAMPANYASINI BAŞLATTI

Erikli’den rakiplerini çok şaşırtacak kampanya açıklaması geldi! Bir su sizden, bir su Erikli’den! Acele edin, kampanyanın son günü belli oldu! - Resim : 1

Bir süredir müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için çeşitli kampanyalar düzenleyen Erikli, yeni kampanyasını 30 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olacak şekilde hayata geçirdi. Kampanyaya katılım sağlayan su bayileri ve hizmet noktalarında geçerli bir kampanya düzenlemiş olan Erikli, kampanyasına dair detayları anlattı.

Yeni düzenlediği kampanyası kapsamında müşterilerine sık sık hediye damacana su vermeyi planlayan Erikli, kampanyasının detaylarını; “Kampanyadan faydalanarak üye olan müşteriler ikinci, dördüncü, altıncı, sekizinci ve onuncu siparişlerinde bir adet 19 litre Erikli sularını bedelsiz almaya hak kazanacaklardır” sözleri ile anlattı.

ERİKLİ’NİN KAMPANYASINDAN YENİ ABONELER DE YARARLANABİLİYOR

Kampanyadan yeni abone olmak isteyen müşterilerini de yararlanabileceğini belirten Erikli, her müşteri için 1 sefer yararlanmak üzere 19 litre Erikli markası dışında herhangi bir markanın damacanalarını verip depozito bedeli ödemeden kampanyaya dahil olabileceğini belirtti. Kampanya kapsamında damacanası bulunmayan yeni banka müşterilerine ilişkin de açıklama yapan Erikli, bu müşterilerinin 25 TL depozito bedeli ile kampanyaya katılım sağlayabileceğini duyurdu.

Öte yandan Erikli, tavsiye edilen perakende satış fiyatı için 444 0 222 numaralı müşteri hizmetlerine müşterilerini yönlendirirken; kampanyadan ticari müşterilerinin yararlanamayacağını açıkladı. Ayrıca, Erikli kampanyanın stoklar ile sınırlı olduğunu da hatırlattı.

Etiketler: Erikli Su, kampanya