Erden Timur bu yıldızı da bitiriyor.. Aradan geçene 7 sene sonra bir ilk! Galatasaray'a 39 milyon euroluk yıldız !

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag gibi güçlü rakiplerle eşleşti. Bu durum Galatasaray camiasında heyecanı ve beklentileri artırdı. Kulüp, transferde önemli adımlar atmaya çalışıyor.. işte detaylar...

Erden Timur bu yıldızı da bitiriyor.. Aradan geçene 7 sene sonra bir ilk! Galatasaray'a 39 milyon euroluk yıldız !

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Norveç ekibi Molde'yi evinde 2-1 mağlup ederek toplamda 5-3'lük skorla grup aşamasına yükseldi. Bu galibiyet, Galatasaray camiasında büyük sevinç yarattı. Takım, önümüzdeki grup aşamasında daha güçlü bir performans sergilemek amacıyla transfer çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle 39 milyon euroluk bir orta saha oyuncusu transferi için adımlar atıldığı belirtiliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda Alman devi Bayern Münih, İngiliz ekibi Manchester United ve Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşen Galatasaray, Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atacak 'rüya takım' için kolları sıvadı.

 

 

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan İspanyol stoper Sergio Ramos ile ise görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bu kez gözünü İngiltere'ye dikti.

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın aktardığına göre; Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı amaçlayan Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti. Orta sahaya üst düzey bir yıldız arayışında olan sarı-kırmızı takım, İngiliz devinin Hollandalı yıldızı Donny van de Beek için girişimlere başladı.

 

7 YIL SONRA İLK

Sarı-kırmızılı takım Hollandalı yıldızı kadrosuna katması halinde transferde 7 yıl sonra bir ilki gerçekleştirerek orta sahasına Hollandalı bir isim yerleştirecek. Aslan, son olarak 2016-2017 sezonunda kadrosuna Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong'u katmıştı.

Öte yandan arı-kırmızılı takımın unutulmaz Hollandalı ismi Wesley Sneijder'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinde Galatasaray'a yardımcı olması bekleniyor.

Hollandalı yıldız 2020 yazında 39 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Hollanda devi Ajax'tan ayrılarak İngiliz devine imza atmıştı. Futbol kariyeri boyunca 329 maçta görev alan yıldız orta saha, söz konusu karşılaşmalarda 69 gol 57 asiste imza attı.

 Erden Timur bu yıldızı da bitiriyor.. Aradan geçene 7 sene sonra bir ilk! Galatasaray'a 39 milyon euroluk yıldız ! - Resim : 2