Enpara kullanıcılarının dikkatine: 3 bin TL'lik harcamalarınız, faizsiz taksitlendirilecek!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık kolu olan Enpara, nakde olan sıkışıklıkların arttığı şu günlerde yeni bir kampanya daha geliştirerek mevcut müşterilerinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. İşte Enpara tarafından geliştirilmiş olan faizsiz taksitlendirme kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Enpara kullanıcılarının dikkatine: 3 bin TL'lik harcamalarınız, faizsiz taksitlendirilecek!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık kolu olan Enpara, artan kredi kartı kullanımına karşı yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Dijital banka yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ENPARA FAİZSİZ TAKSİTLENDİRME KAMPANYASI

Ülkemizin en gelişmiş bankalarından birisi olarak hizmet veren QNB Finansbank, son dönemlerde dijital bankacılık kolu olan Enpara ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Dijital banka Enpara tarafından geliştirilen kart kampanyaları ve uygun faizli kredi hizmetleri, zorlu ekonomik şartlardan geçen müşterilerin dikkatlerini çekmeye devam ediyor.

Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirmeye gayret eden ve kampanyaları sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Enpara, ağustos ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu.

Enpara tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyaya göre Enpara kart kullanarak aylık harcama yapan tüm mevcut müşterilere, 3 bin TL’ye kadar olan harcamalarını faizsiz taksitlendirme fırsatı sunulacağının bilgisi kaydedildi.

ENPARA FAİZİSİZ TAKSİTLENDİRME KAMPANYASININ AYRINTILARI

Enpara kullanıcılarının dikkatine: 3 bin TL'lik harcamalarınız, faizsiz taksitlendirilecek! - Resim : 1

Enpara tarafından geliştirilmiş olan faizsiz taksitlendirme kampanyasından tüm Enpara müşterileri yararlanabilecektir. Bankadan sanal kart kullanan müşteriler de ilgili kartlarından yaptıkları harcamalar için faizsiz taksit fırsatına erişebileceklerdir. Kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.

ENPARA FAİZSİZ TAKSİTLENDİRME KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Enpara tarafından geliştirilmiş olan 3 bin TL’ye kadar faizsiz taksitlendirme kampanyasından yararlanarak ekstre dönemini bir nebze olsun rahat geçirmek isteyen mevcut müşteriler için kampanya başvuru detayları yayınlandı. Dijital banka, yeni kampanyası için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmadığını, harcamaların Enpara kart aracılığı ile yapılmasının yeterli olduğunu belirtti.

Enpara’nın sunmuş olduğu faizsiz taksitlendirme kampanyasından yararlanarak aylık ekstre borcunu hafifletmek isteyen müşterilerin mobil uygulamaya giriş yapmaları ve sırası ile kredi kartı- harcama taksitlendirme adımlarını izlemeleri yeterlidir.

Etiketler: enpara, kampanya