Enpara Dosya Masrafsız Kredi Veriyor! Enpara Avantajlı İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Enpara avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerden dosya masrafı alınmıyor. Acil nakit ihtiyacına hızlı bir çözüm arayanlar kredi çekerken tercihini Enpara’dan yana kullanıyor.

Enpara Dosya Masrafsız Kredi Veriyor! Enpara Avantajlı İhtiyaç Kredisi Hesaplama

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık çözümü Enpara, bankacılık hizmetleriyle adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetini odak noktasına alan bankanın son kampanyası yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Aralık ayında acil nakit ihtiyacı olanların aradığı nakit desteği Enpara’dan geldi. Dosya masrafı olmadan, avantajlı faiz oranlarıyla bütçesine uygun kredi arayanlar çözümü Enpara’da bulunuyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan bankanın kurumsal web sitesi üzerinden yaptığı duyuru büyük ilgi gördü.

Enpara Avantajlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Türkiye bankacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan özel bankalardan QNB Finansbank, dijital bankacılık hizmetlerini hızlandırdı. Enpara adında uzun yıllardır dijital bankacılık hizmeti veren bankanın fiziki şubesi bulunmuyor. Enpara müşterileri, pek çok bankacılık hizmetini avantajlı bir şekilde kullanırken ihtiyaç kredisinde de benzer avantajlara sahip oldu. Enpara avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerden dosya masrafı alınmıyor. Acil nakit ihtiyacına hızlı bir çözüm arayanlar kredi çekerken tercihini Enpara’dan yana kullanıyor.

Enpara Avantajlı İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Ne Kadar?

Enpara Dosya Masrafsız Kredi Veriyor! Enpara Avantajlı İhtiyaç Kredisi Hesaplama - Resim : 1

Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri ile adından sık sık söz ettiren Enpara ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları belli oldu. Avantajlı faiz oranları ile verilen kredi kampanyasından ilk defa Enpara’lı olan müşteriler de anında yararlanabiliyor. Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulamadan haftanın her günü 7/24 nakit desteği alınabiliyor. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan kampanya duyurusuna göre Enpara avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.95 olarak belirlendi. Enpara’nın uyguladığı aylık akdi faiz oranı belirlenirken müşteri türü, kredi limiti ve müşterinin kredi notu gibi kriterler önemli rol oynuyor.

Enpara Avantajlı İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Düşük faiz oranlarından yararlanarak aralık ayında nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere müjdeli haber Enpara’dan geldi. Enpara’dan 15 bin TL tutarında 12 aylık vadeli ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler yüzde 1.95 faiz oranından yararlanabiliyor. Bu kriterlere göre Enpara müşterisi aylık 1.456 TL taksit ödeyerek dosya masrafı olmadan kredi kullanabiliyor. Müşterinin Enpara’ya yapacağı toplam kredi geri ödeme tutarı ise 17.481 TL olarak hesaplanıyor.

Etiketler: enpara, ihtiyaç kredisi