Enes Ünal'ın Performansı Avrupa Devlerini Etkiledi! İtalyan Takımı Juventusa Transfer Olabilir!

Türk Milli Futbolcu Enes Ünal başarılı performansı ile İtalyan takım Juventus'u etkiledi. Juventus'un Enes Ünalı araştırdığı İspanyol basınında yerini aldı. 25 yaşındaki ünlü futbolcu sezonda Juventus ekibinde yerini alabilir.

Enes Ünal'ın Performansı Avrupa Devlerini Etkiledi! İtalyan Takımı Juventusa Transfer Olabilir!

Enes Ünal 10 numaralı takım formasıyla İspanya La Liga futbol ligi Getafe kulübünde 2020 yılından beri profesyonel kariyerine devam ediyor. Futbolcunun başarıları uluslararası çapta popüler futbol kulüplerinin de dikkatini çekti. Şu anda transfer çalışmalarına son sürat devam eden Juventusun golcü pozisyonunda Enes Ünal'a talip olduğu söyleniyor.

Juventus, Enes için Getafeden Bilgi Aldı!

Enes Ünal'ın Juventus'un ilgisini çektiği haberi İspanyol basınında büyük yankı uyandırdı. Söylentilere göre büyük İtalyan futbol kulübü Juventus Getafe kulübünü arayarak oyuncu hakkında bilgi topladı.

Getafe Yılın Futbolcusu Seçti!

2018 ve 2020 yılları arasında İspanyol futbol kulübü Real Valladolid de 68 farklı maça çıkarak 12 gole imza atan Ünal, futbol kariyerine 2020 yılında Getafe İspanyol futbol kulübü ile devam etmiştir. 65 farklı maç sonucunda 20 gol başarısı elde eden Enes Ünal Avrupa devlerinin de dikkatini çekti. Bugüne kadar 253 farklı maçta boy gösteren Ünal 70'ten fazla golün sahibi oldu. Getafe tarafından yılın futbolcusu olarak anılmaya başlandı.

Juventus 25 Milyon Euroluk Beklentiye Sıcak Bakmıyor!

Enes Ünal'ın Performansı Avrupa Devlerini Etkiledi! İtalyan Takımı Juventusa Transfer Olabilir! - Resim : 1

Futbolcunun serbest kalma ücreti olarak 40 milyon euro belirlendi. Efsanevi golcü için belirlenen bu tutarım dışında 25 milyon euro civarında bir teklif yapılması bekleniyor. Alınan bilgilere göre Juventus, Enes Ünal için yedek golcü kadrosunu düşünüyor. Açıklanan miktara pek de sıcak bakmadığı söylentiler arasında.

Juventus Nasıl Bir Spor Kulübüdür?

Juventus, İtalyan futbol Ligi'nde en başarılı spor kulüpleri arasında yerini alıyor. Toplamda 62 resmi şampiyonluğa imza atan İtalyan takımın teknik direktörü Massimiliano Allegridir. Kulüp ilk defa Torino da kurulmuştur. Fifa'da Avrupa'nın en başarılı 3. kulübü olarak başarısını resmileştirmiştir. Dünya çapında en başarılı 6. kulüp olarak zirvede yerini alan futbol kulübü İtalya'da geniş bir taraftar kitlesine sahiptir. Juventus Latince'de “Gençlik” anlamına gelmektedir.

Etiketler: futbol, enes ünal, juventus