En yüksek vadeli mevduat faiz oranları belli oldu! Aylık getirisi tam 1.191 TL! 32 günlük en yüksek faiz oranı…

Birikimlerini en yüksek faiz oranları ile değerlendirmek isteyenler için bankaların faiz yarışı devam ediyor! Bu hesapta parası olanlara tam 1.191 TL net kazanç sunulacak. İşte detaylar…

En yüksek vadeli mevduat faiz oranları belli oldu! Aylık getirisi tam 1.191 TL! 32 günlük en yüksek faiz oranı…

Kenardaki birikimlerini en yüksek faiz oranları ile değerlendirmek isteyenler için bankaların faiz yarışı devam ediyor. Yüzde 20’nin üzerine çıkan vadeli mevduat faiz oranları sayesinde vatandaşların en yüksek aylık net faiz kazancından yararlanması sağlanacak.

Yüzde 27’lere kadar dayanan vadeli mevduat faiz oranları sonrasında vatandaşlar bu hesaplara paralarını yatırmaya başladı. En yüksek 32 günlük vadeli mevduat faiz oranlarına sahip bankaların güncellenen oranları ise dikkat çekiyor.

32 GÜNLÜK EN YÜKSEK FAİZ VEREN BANKALAR

Son yıllarda TL’nin yaşadığı değer kaybı sonrasında hayata geçirilen kur korumalı mevduat TL mevduat hesapları sonrasında birçok vatandaşın bu hesaplara ilgisi arttı. Faiz oranlarının da yükselmesiyle 32 günde en yüksek faiz kazancını elde etmek isteyen vatandaşlar yüksek oranlara sahip bankaları araştırmaya başladı.

En yüksek faiz oranlarına sahip banklardan bazıları ise şöyle:

  • Akbank

  • Burgan Bank

  • Alternatif Bank

  • Fibabanka

  • ING Bank

  • Anadolu Bank

32 günlük vadede en yüksek faiz kazancından yararlanmak isteyen vatandaşlar ilgili bankaların vadeli mevduat hesapları ile en düşük yatırım limitlerinde bile cazip net kazanç elde edebilecek.

AKBANK VADELİ HESAP FAİZ ORANLARI

En yüksek vadeli mevduat faiz oranları belli oldu! Aylık getirisi tam 1.191 TL! 32 günlük en yüksek faiz oranı… - Resim : 1

Akbank yüzde 27’ye varan vadeli mevduat hesap fırsatı ile dijital kanallar üzerinden hesap açma işlemlerini tamamlayanlara en yüksek oranları sunuyor. 28 – 91 gün arasında vadeler için yüzde 27 faiz oranları uygulanıyor. Bu kapsamda 32 günlük vadede 55.000 TL mevduat için örnek hesaplama kapsamında net kazanç 1.191 TL olarak belirlendi.

10 BİN TL AYLIK FAİZ GETİRİSİ NE KADAR?

10.000 TL gibi küçük birikimlerini en yüksek faiz oranları ile değerlendirmek isteyenler için de cazip fırsatlar sunuluyor. 32 günlük vadede 10.000 TL için en yüksek getiri yine Akbank tarafından sunuluyor. 216 TL net kazanç ile düşük miktarda birikimlerde de en yüksek oranlar uygulanıyor.