Emeklilere yüzde 42’lik zamdan sonra şimdi de geri ödemesiz 6.250 TL veriliyor!

Temmuz ayı itibariyle emekli maaşlarında taban tutarların ve emekli maaş zamlarının belli olması ile birlikte bankalar da nakit promosyon tutarlarını güncelledi. Daha önce %42 oranda zam gelmişti ve şimdi de emekli maaşlarına karşılık 6 bin 250 TL veriliyor. İşte detaylar…

Emeklilere yüzde 42’lik zamdan sonra şimdi de geri ödemesiz 6.250 TL veriliyor!

Emekli maaşlarına Temmuz ayı itibariyle, ilk 6 aylık enflasyon rakamlarına göre zam yapıldı. Uygulanan zamlarla birlikte yeni emekli maaş tutarları da belli olurken, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda alınan karar ile en düşük emekli maaşının da 3.500 TL olmasına karar verildi. Emekli maaşlarında yükselişlerin yaşanmasıyla birlikte bankaların emeklilere, maaşlarını 3 yıl taahhüt ile kendi bankalarına taşımaları karşılığında verdikleri geri ödemesiz nakit promosyon tutarları da güncellendi. Bununla birlikte bazı bankalarda emeklilere verilen nakit promosyon tutarları 6 bin 250 TL’ye kadar yükseldi.

Emekliler Nasıl Nakit Promosyon Alabilir?

Emeklilere yüzde 42’lik zamdan sonra şimdi de geri ödemesiz 6.250 TL veriliyor! - Resim : 1

Emekli vatandaşlar, ilgili bankaya maaşlarını 3 yıl taahhüt ile taşıyarak, bankadan sunulan emekli promosyon ödemesi kadar geri ödemesiz nakit alabiliyor. Bu noktada isteyen emekli vatandaşlar, maaş taşıma işlemini E-Devlet üzerinden de yapabiliyor. Emekli maaşlarına yapılan zamların ardından, zamlı maaşını, nakit promosyon ödemesi yapan bir bankaya taşıyan emekliler, 1 aylık net aylıkları karşılığında değişen miktarlarda geri ödemesiz nakit promosyon alabiliyor. Çift maaş alan vatandaşlar da bu noktada maaşlarının toplamı üzerinden bir promosyon ödemesi alabiliyor.

ING Bank’ta Nakit Promosyon 6.250 TL’yi Buluyor!

ING Bank, emekli maaşlarına gelen zammın ardından uyguladığı emekli nakit promosyon ödeme güncellemesi ile en yüksek promosyonu veren bankalardan biri oldu. ING Bank, maaş tutarına göre 5 bin TL’ye kadar nakit promosyon ödemesi yaparken, öte yandan emekli yakınını ING’li yapan müşterilerine de her ING’li olan yakını için 250 TL ve toplamda 1.250 TL geri ödemesiz nakit veriyor. Böylece ING Bank’a emekli maaşını taşıyıp, 5 emekli yakınını da ING Bank’a getirenler, 6 bin 250 TL’lik geri ödemesiz nakit promosyondan yararlanabiliyor.

ING Bank’ın sunmuş olduğu bu kampanyadan yararlanmak isteyen emekli maaş müşterilerinin, 7 Temmuz – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon almak için başvuruda bulunması gerekiyor.