Emekliler için son dakika duyuruldu: Maaşı alanlar bankamatikten 5500 TL desteği çekebilecek!

Türkiye Ekonomi Bankası, ağustos ayının sonuna kadar geçerli olan emekli ek ödeme kampanyalarını duyurdu. Banka, ilgili kampanyaları kapsamında 6 bin TL’ye kadar karşılıksız finansman desteği sağlayacağını bildirdi. İşte Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenmiş olan emekli ek ödeme kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Emekliler için son dakika duyuruldu: Maaşı alanlar bankamatikten 5500 TL desteği çekebilecek!

Türkiye Ekonomi Bankası, emekli ek ödeme kampanyalarına ilişkin yeni bir duyuru yayınladı. Banka iki farklı başlık altında hizmete sunulmuş olan ek ödeme kampanyalarına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI AĞUSTOS 20222

Türkiye Ekonomi Bankası ağustos ayının sonuna kadar maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olanlara ödenecek olan promosyon: 3.800 TL

  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olanlara ödenecek olan promosyon: 4.575 TL

  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olanlara ödenecek olan promosyon: 5.500 TL

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ REFERANS KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Emekliler için son dakika duyuruldu: Maaşı alanlar bankamatikten 5500 TL desteği çekebilecek! - Resim : 1

Türkiye Ekonomi Bankası maaş hesabını taşıdıktan sonra emekli yakınlarına maaş hesaplarını taşımaları için referans olan vatandaşlara 250 TL, toplamda ise 500 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI EMEKLİ KAMPANYALARI BAŞVURUSU

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli ek ödeme kampanyaları, ilgili grupta yer alan vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. Son dönemlerde arama motorlarında sıklık ile sorgulanan kampanyalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Ekonomi Bankası, iki kampanyası için de başvuru detaylarını yayınladı.

Türkiye Ekonomi Bankası 5 bin 500 TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasına ilişkin başvuru detaylarını yayınladı. Banka söz konusu ek ödeme kampanyasından yararlanabilmek için maaş hesabının taşınmasının ve 3 yıl kalma sözünün verilmesinin yeterli olduğunu belirtti. Türkiye Ekonomi Bankası maaş hesabının taşınmasına yönelik talimatın bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı verilebileceğini ifade etti.

Türkiye Ekonomi Bankası emekli referans kampanyasına katılarak 500 TL’ye kadar ek ödeme almak isteyen vatandaşların mobil uygulamaya giriş yapmalarını ve açılan ekranda yer alan davet kodunu emekli yakınları ile paylaşarak, yakınlarının kod aracılığı ile maaş hesaplarını taşımalarını sağlamaları gerektiğini bildirdi.