Emekliler İçin Müjdeli Haber: 10.000 TL Altında Maaş Alanlara 9.150 TL Promosyon Ödemesi O Bankadan Büyük Kampanya

Emeklilere yönelik büyük bir fırsat! ING Bankası, SGK emeklilerine ek ödeme yapacak. Emekli maaşını ING'ye taşıyanlar, 8.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanacak. Ayrıca, otomatik fatura talimatıyla 1.500 TL ek nakit promosyon alabilecekler. Yeni emekliler ve EYT de promosyondan yararlanabilecek.

Emekliler İçin Müjdeli Haber: 10.000 TL Altında Maaş Alanlara 9.150 TL Promosyon Ödemesi O Bankadan Büyük Kampanya

Bugün yapılan çok önemli bir duyuru ile SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine yönelik büyük bir fırsat sunuldu. ING Bankası, emeklilere ek ödeme yaparak maaşlarını bankalarına taşıyanlara çeşitli nakit promosyonlar sunacak.

Duyuruya göre, emekli maaşını ING Bankası'na taşıyan herkes, maaş tutarlarına bağlı olarak ek koşulsuz 8.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanma fırsatı elde edecek. Ayrıca, Otomatik Fatura Talimatı veren emekliler de 1.500 TL'ye varan ek nakit promosyondan yararlanabilecek. Böylelikle toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon elde edilebilecek.

Emeklilere Özel Promosyon: ING Bankası 8.500 TL'ye Kadar Nakit Kazanma Fırsatı Sunuyor

Duyuruda dikkat çeken bir nokta ise yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) da dahil olmak üzere tüm SGK emeklilerinin bu promosyondan yararlanabileceği belirtiliyor.

Promosyondan faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmuyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Bankası'ndan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesini alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri kampanyadan yararlanabilecekler.

 

Emekliler İçin Müjdeli Haber: 10.000 TL Altında Maaş Alanlara 9.150 TL Promosyon Ödemesi O Bankadan Büyük Kampanya - Resim : 2

Promosyon tutarları, emeklilerin bir aylık net gelirine göre belirleniyor. Bir aylık net gelir 3.500 TL'ye kadar olan emeklilere 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.650 TL, 10.000 TL'nin üzerinde geliri olanlara ise 8.500 TL nakit promosyon ödenecek.

ING Bankası Emekli Promosyonu: Yeni Emekliler ve EYT'ler de Avantajdan Yararlanabilir

Kampanya, 13 Mart 2023 ile 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve bu tarihler dışında promosyon alan emekliler kampanyadan yararlanamayacak.

Nakit promosyon başvuruları, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığıyla yapılacak. Birden fazla emekli maaşı alanlar için promosyon tutarı, maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacak ve tek bir promosyon ödemesi yapılacak.

 

Promosyon ödemeleri 3 yıl için peşin olarak yapılacak ve ödemelerin başlangıç tarihi, nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih olacak. Ancak, 3 yıllık taahhüt süresi içinde emeklinin gelir veya aylığı artarsa ilave promosyon ödemesi yapılmayacak.

Aynı anda birden fazla ek promosyondan yararlanılamayacak ve ING Bankası, belirtilen hizmetleri sonlandırma veya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor.

Emekli Maaşını ING'ye Taşıyın, 3 Yıl Boyunca Karşılıksız Nakit Promosyon Kazanın

Öte yandan, 1 Mart 2020 tarihinden sonra diğer ek promosyonlardan yararlanmış veya talepte bulunmuş müşteriler, 13 Mart 2023 tarihi itibarıyla koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya ve talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alacaklar ve 8.500 TL'ye varan nakit promosyondan yararlanabilecekler.

Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar da diğer SGK emeklileri gibi, emekli maaş promosyonundan faydalanabilecekler.

Bu önemli duyuru, emeklilere ek ödeme yapılacağı ve 10.000 TL'nin altında maaş alan emeklilere 7.650 TL nakit ve 1.500 TL puan verileceği bilgisini içeriyor. ING Bankası'nın sunduğu bu fırsat, emekliler için ekonomik anlamda önemli bir destek olacak.

 

Etiketler: emekli, emekli promosyon