Emekli promosyonu 7.500 TL’ye kadar çıktı! Promosyonda bu kuralı bilenler anında ödeme alıyor!

Türkiye’de milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği emekli promosyon kampanyaları ile ilgili kimsenin bilmediği detaylar ortaya çıktı. Emekli promosyonu almak isteyenler bankaların kampanyalarını takip ederken milyonlarca emekli 3 yıl dolmadan banka değiştirebileceğini bilmiyor. İşte emeklilere 7 bin 500 TL ödemeden yararlanma fırsatı…

Emekli promosyonu 7.500 TL’ye kadar çıktı! Promosyonda bu kuralı bilenler anında ödeme alıyor!

Temmuz ayında emeklilerin heyecanla beklediği emekli maaş zamları netleşti. Bunun üzerine bankalar da emekli vatandaşları kendi bünyelerine katmak için harekete geçti. Temmuz ayından sonra hem zamlı emekli maaşlarını alan hem de bankaların promosyon kampanyalarından yararlanan emeklilerin yüzü gülüyor. Daha fazla emekli müşterisi olmasını isteyen bankalar, promosyon ödemelerinde adeta birbirleri ile yarışıyor. Bu süreçte bankaların promosyon ödemeleri, emeklinin maaş tutarına göre 7 bin 500 TL’ye kadar yükseldi.

Promosyon Almak İçin 3 Yıl Beklemeye Gerek Yok

Emekliler, yüksek promosyon almak için kamu bankalarından aldıkları emekli maaşlarını özel bankalara taşımaya başladı. Bunun üzerine bazı bankalarda şubelerin önünde uzun promosyon kuyrukları oluşurken, emekli maaşını bankaya taşımayı bilmeyenler promosyon avantajlarından yararlanamıyor. Türkiye’de milyonlarca emekli, maaşlarını 3 yılı dolmadan yeni bankalara taşıyacaklarını bilmiyor. Özel bankaların promosyon kampanyaları sayesinde emekliler maaşlarına göre 7 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi almanın keyfini çıkarıyor.

Emekli Maaşını Özel Bankaya Taşıma Yöntemi

Emekli promosyonu 7.500 TL’ye kadar çıktı! Promosyonda bu kuralı bilenler anında ödeme alıyor! - Resim : 1

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduran veya yeni emekli olmaya hak kazananlar, emekli maaşlarını diledikleri bankaya taşıyabiliyor. Emekliler istedikleri özel bankaya gidip bildirimde bulundukları zaman veya e-Devlet sistemi üzerinden emekli maaşı taşıma işlemini yapabiliyor. Öte yandan bankasıyla 3 yıllık taahhüt yapan emekliler, dilerlerse bu sürenin dolmasını beklemeden de maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyor. Emekli, istediği bankadan diğer bankaya geçiş yaparak daha yüksek rakamda emekli promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor.

31 Ağustos 2022 tarihi emekli maaş promosyonlarını taşımak için son gün olarak belirlendi. Bu tarihe kadar 3 yıl boyunca maaşını almayı taahhüt eden müşterilere promosyon ödemesi yapılıyor. Türkiye’de özel bankaların emekli müşteri sayısını arttırmak için promosyon kampanyasında kıyasıya bir rekabet yaşadığı biliniyor. Emeklinin maaş tutarına göre yapılan promosyon ödemeleri bazı bankalarda 7 bin 500 TL’ye kadar çıktı.